Ininei Tanase ii este frica ca Liviu Dragnea sa nu moara in inchisoare
Ininei Tanase ii este frica ca Liviu Dragnea sa nu moara in inchisoare

Irina Tănase a făcut dezvăluiri șoc. Iubita lui Liviu Dragnea a spus că fostul șef al PSD și-a tăiat două degete cu flexul în închisoare. Pe lângă asta, Liviu Dragnea se confruntă cu mai multe boli, afecțiuni care ar trebui tratate într-un spital civil.

Cum și-a tăiat Liviu Dragnea două degete cu flexul în închisoare. Niște colegi se fac vinovați

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD a făcut dezvăluiri șoc despre starea acestuia de sănătate în pușcărie. Aceasta susține că Liviu Dragnea este foarte bolnav și că se teme că nu va mai ieși viu din închisoare.

Irina Tănase a reacționat la comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care a respins acuzaţiile făcute de avocata acestuia. Irina Tănase acuză ANP că nu îi permite fostului lider PSD să aibă acces la tratament medical adecvat.

Liviu Dragnea și-a tăiat două degete cu flexul in puscarie
Liviu Dragnea și-a tăiat două degete cu flexul in puscarie

Liviu Dragnea suferă mult în închisoare

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este una foarte gravă și nu pare că se va îmbunătății prea curând, la cum merg lucrurile acum. El are niște hernii și are nevoie de un consult, pentru ca un medic să constate ce are. Are hernii cervicale care trebuie operate. Trebuiau operate anul trecut, dar a urmat campania electorală și nu a mai mers. Are și o hernie lombară.

A fost retras de la muncă pe 26 iunie. Stă 23 de ore pe zi în celulă. Când a ajuns acolo a cerut să lucreze. I s-a aprobat să lucreze la garaj. Se trezea la ora 5 dimineața, apoi merge în cameră, mă sună. Acum se trezește și stă, e singurului lucru pe care îl poate face. Mai citește, mai rezolvă un sudoku. Se uită la televizor, dar nu la știri”, a mai spus Irina Tănase.

Povestea degetelor tăiate. Cum și-a secționat fostul șef al PSD două dintre degete

De asemenea, iubita lui Liviu Dragnea a povestit cum și-a tăiat acesta două degete cu flexul în închisoare. ”Niște colegi i-au cerut flexul cu care el lucra. Apoi, l-a luat înapoi și l-a pus pe bancul de lucru. Colegii au vrut să îl ajute și i-au băgat flexul în priză, el nu a știut și a pornit, pentru că voia să schimbe discul. Noroc că a avut mănuși, iar tragedia a fost una limitată. Și-a secționat două degete. Problema nu s-a rezolvat. Este nevoie de o altă intervenție chirurgicală.

Are probleme la genunchi, din cauza lipsei de mișcare. Degetele de la mână sunt amorțite și nu le poate folosi. Sunt 3 probleme diferite.

Irina Tănase se teme că Liviu Dragnea o să moară în închisoare

Teama mea cea mai mare este să nu mai iasă de acolo. Eu vreau să iasă viu și întreg. Există multe cazuri de oameni care au intrat acolo și nu au mai ieșit. De exemplu, consulul Silviu Ionescu, judecătorul Mustață, afaceristul Dan Adamescu.

Uneori ne amuzăm de știrile care apar. El nu vede lucrurile bine, consideră că ceea ce se întâmplă în România se construiește o dictatură și că este o cumetrie generalizată, că oamenii politici sunt speriați”, a mai spus Irina Tănase.