Home ACTUALITATE Horoscop weekend 31 octombrie-1 noiembrie 2020. O zodie primește o veste proastă

Horoscop weekend 31 octombrie-1 noiembrie 2020. O zodie primește o veste proastă

Horoscop weekend 31 octombrie-1 noiembrie 2020

Astrologii ProfiNews au făcut horoscopul pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020. Veștile sunt bune pentru marea majoritate a nativilor, însă, dintre aceștia se remarcă gemenii și fecioarele.

Horoscop weekend 31 octombrie-1 noiembrie 2020. O zodie trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Potrivit horoscopului pentru weekendul 31 octombrie-1 noiembrie 2020, vedetele pentru această zi sunt nativii născuți în zodia gemeni și fecioare.

Astfel, potrivit astrologilor, gemenii culegroade frumoase din afacerea pe care o au, în timp ce fecioarele trăiesc fiorii unei noi iubiri.

Cine sunt norocosii zodiacului 31 octombrie-1 noiembrie
Cine sunt norocosii zodiacului 31 octombrie-1 noiembrie

Berbec

Berbecii au nevoie de timp pentru a-și etala adevăratele valori, astfel că vor deveni pioniiprincipali la locul de muncă, în săptămâna viitoare. Urmează un weekend dedicat odihnei.

Taur

Taurii fac ce fac și ajung pescuit în acest weekend. Au tot amânat momentul, dar acum nu se mai poate. Terminați ziua de sâmbătă în vervă, alături de tovarășii de pescuit în jurul unui foc, la un pahar de vorbă.

Gemeni

Ai făcut anumite legături, iar acum își este ușor să conduci afacerea pe care ai demarat-o cu ceva timp în urmă. Nu mai ai altceva de făcut decât să încasezi bani, în fiecare zi, inclusiv în weekend.

Rac

Urmează un weekend plin pentru raci. Aveți un sărbătorit în familie, astfel că nici nu știți pe unde trec aceste zile. Gratare, invitați, nesomn, ziua de luni, prima zi de muncă din săptămână, vă va găsi foarte obosit.

Leu

Leul este numai pe drum în aceste zile. Se hătărăște să își scoată familia la plimbare și găsește cele mai nepopulate zone din țară în acest sens, totul de frica pandemiei.

Fecioară

Urmează un weekend plin de emoții, dar și de satisfacții pentru fecioare. Au fluturi în stomac după ce și-au făcut un nou partener. Tot weekendul sunteți surprins plăcut de calitățile noului partener. Acesta nu încetează să vă uimească prin tot ceea ce face.

Balanță

Urmează un weekend ciudat pentru balanțe. Rămâneți fără un bani și sunteți nevoiți să cereți ajutor la cunoscuți. O rudă vă rezolvă și vă scoate din situația în care sunteți.

Scorpion

O răceală vă pune pe gânduri în această perioadă. Ați vrea să vă testați împotriva virusului ucigaș, dar familia nu vă lasă, pentru că nici măcar nu ați ieșit din casă. Totul se va rezolva cu o frecție și cu câteva pastile de paracetamol.

Săgetător

Dragostea pluteste în aer pentru săgetători. Muncesc și în weekend, culmea cu drag. Au o relație intezisă la muncă, lucru care este foarte riscant. Astrologii spun că vă riscați familia, să vă reveniți.

Capricorn

Capricornii sunt supărați în acest weekend. Au fost trădați de un apropiat și nu își mai pot reveni. Riscați să intrați în depresie.

Vărsător

Primiți lecții importante în acest weekend de la persoana iubită. Luni, când weekendul se va fi terminat, veți fi deja o altă persoană.

Pești

Peștii primesc o veste cât se poate de proastă. Un apropiat intră în faliment. Vinovatul pentru aducerea prietenului în sapă de lemn este epidemia de coronavirus.

Exit mobile version