Ce se intampla cu zodiile in weekendul 7-8 noiembrie 2020
Ce se intampla cu zodiile in weekendul 7-8 noiembrie 2020

Astrologii ProfiNews au făcut horoscopul pentru weekendul 7-8 noiembrie 2020. Veștile sunt bune pentru majoritatea nativilor, însă, dintre aceștia se remarcă vărsătorii și săgetătorii.

Horoscop pentru weekendul 7-8 noiembrie 2020. Cine se îndrăgostește și cine suferă din dragoste.

Potrivit horoscopului pentru weekendul 7-8 noiembrie 2020, vedetele pentru acestor zile sunt nativii născuți în zodia vărsător și săgetător.

Astfel, potrivit astrologilor,vărsatorii beneficiază de protecție divină, în timp ce săgetătorii fac bani mulți.

Ce zodii au probleme în weekendul 7-8 noiembrie 2020
Ce zodii au probleme în weekendul 7-8 noiembrie 2020

Berbec

Berbecii s-au plictisit în casă. Venirea weekend-ului înseamnă pentru berbeci o corvoadă. Astrologii recomandă acestor nativi să mai facă scurte ieșiri în natură chiar dacă este plină pandemie de coronavirus.

Taur

Urmează un weekend relaxant pentru nativii din taur. Aceștia beneficiază de toată atenția familiei după o săptămână încărcată.

Gemeni

Gemenii se confruntă cu oarece probleme de sănătate. Nu are legătură cu coronavirusul. Sunt probleme mai vechi ce țin de durerile lombare.

Leu

Leii se pun la drum în acest weekend. Vor să se reunească cu familia care se află în străinătate. Chiar dacă intră în carantină,nativii din leu nu mai pot sta departe de cei dragi.

Fecioară

Fecioarele se îndrăgostesc în acest weekend. Cunosc pe cineva despre care cred că este marea lor dragoste. Astrologii spun că va fi ceva trecător, din păcate.

Balanță

Aveți probleme cu un proiect pe care l-ați demarat acum ceva timp. Proiectul crește, dar nu cum ați vrea dumneavoastră. Astrologii spun să mai aveți puțină răbdare și totul va fi mai bine decât sperați.

Scorpion

Scorpionii au parte de un weekend agitat. Trebuie să rezolve în acest weekend cele necesare până în venirea iernii. Terminați weekendul mai obosiți decât l-ați început.

Săgetător

Săgetătorii fac bani și în weekend. De data aceasta, pare să fie vorba despre o sumă mare de bani, posibil câștigată la jocurile de noroc. Oricum, astrologii anunță o perioadă prolifică pentru săgetători.

Capricorn

Nu ați ascultat de nimeni. Ați făcut cum ați vrut dumneavoastră și v-ați întors la vechea relație. Astrologii vă spun să vă mai bucurați cât mai puteți, pentru că în scurt timp vă veți convinge că ați greșit.

Vărsător

Vărsătorii trăiesc clipe neplăcute. S-au despărțit de familie iar acum regretă. Astrologii spun să vă liniștiți, întrucât divinitatea este de partea dumneavoastră și curând veți fi din nou cu zâmbetul pe buze.

Pești

Peștii au fost prinși cu ocaua mică zilele acestea.Au fost prinși cu minciuna de apropiați, astfel că tot weekendul își vor cere scuze.