Home HOROSCOP Horoscop weekend 14-15 noiembrie 2020. Berbecii sunt favorizați de astre

Horoscop weekend 14-15 noiembrie 2020. Berbecii sunt favorizați de astre

Ce se intampla cu berbecii in acest weekend

Astrologii ProfiNews au făcut horoscopul pentru weekendul 14-15 noiembrie 2020. Veștile sunt bune pentru majoritatea nativilor, însă, dintre aceștia se remarcă Racii și Leii.

Horoscop weekend 14-15 noiembrie 2020. Peștii își cunosc jumătatea zilele astea

Potrivit horoscopului pentru weekendul 14-15 noiembrie 2020, vedetele acestor zile sunt nativii născuți în zodia rac și leu.

Astfel, potrivit astrologilor, racii uită de epidemia de coronavirus și pleacă în scurte călătorii, pe lângă casă, în timp ce leii nu au timp să se odihnească.

Ce nativ incalca regulile sanitare in acest weekend
Ce nativ incalca regulile sanitare in acest weekend

Berbec

Berbecii sunt favorizați de astre în acest weekend. Sunt inspirați, iar energiile negative acumultate se vor răspândi. Nu vă rămâne decât să vă bucurați de ce v-a rezervat soarta.

Taur

Primiți un imbold astral puternic în zilele următoare. Astfel, plictiseala se transformă în entuziasm, iar frica în curaj fantastic.

Gemeni

Dăruiți dragostea dumneavoastră persoanelor apropiate. Vă faceți simțită prezența în acest weekend prin mici atenți făcute celor dragi.

Rac 

Faceți scurte călătorii în acest weekend. Nu vă pasă de epidemia de coronavirus, astfel că vă aventurați pe lângă oraș. Aveți grijă să nu vă prindă ora 23 pe afară.

Leu

Se anunță schimări mari pentru leu. Schimările încep chiar din acest weekend. Probabil că vă mutați cu casa. Orice ar fi, aveți multe treburi, nu aveți timp de odihnă.

Fecioară

Sâmbătă și duminică aproape că nu vă dați jos din pat. Vă bucurați din plun de odihnă după o săptămână istovitoare la muncă.

Balanță

Balanțele muncesc și în weekend, astfel că urmează două zile pline de stres. Ați început oricum cu stângul. Ați stricat deja ceva pe lângă casă.

Scorpion

Vă carantinați singuri în casă în acest weekend. Ați făcut cumpărăturile necesare, astfel că nici în pragul ușii nu ieșiți în acest weekend.

Săgetător

Sunteți complet bulversați de contextul epidemiologic în care ne aflăm. Nici acum nu vă vine să credeți ce se întâmplă. Dacă vă liniștește cu ceva, să știți că nu sunteți singurii.

Capricorn

Nu mai înțelegeți deloc ce se întâmplă. Rămâneți mască la cele ce auziți în fiecare zi despre epidemia de coronavirus. S-au format două părți. Nu știți pe care să o credeți.

Vărsător

Vărsătorii vor avea un weekend plin. Fac bani frumoși în cele două zile, astfel că nu le pare rău că sunt obosiți. Se merită.

Pești

Peștii întâlnesc persoana care le-ar putea deveni jumătate. Doar de voi depinde. Soarta v-o scoate în cale, nu trebuie decât să fiți de acord.

Exit mobile version