A murit actorul Tommy ”Tiny” Lister
A murit actorul Tommy ”Tiny” Lister

Lumea filmului este din nou în doliu! Actorul Tommy ”Tiny” Lister a murit la vârsta de 62 de ani. Actorul s-a îmbolnăvit în urmă cu o săptămână, după ce la începutul acestui an a fost diagnosticat cu Covid-19, iar presa de peste Ocean spune că acesta avea recent din nou simptomele noului virus.

A murit actorul Tommy ”Tiny” Lister

Managerul lui Lister, Cindy Cowan, a declarat că Tommy ”Tiny” Lister a fost găsit inconștient joi în casa sa din Marina Del Rey, California, fiind declarat mort la fața locului, scrie AP.

Cowan a spus că Lister a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul acestui an. Actorul a învins virusul, dar s-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ o săptămână și recent a avut probleme cu respirația. Momentan nu se cunoaște cauza oficială a decesului.

A murit actorul Tommy ”Tiny” Lister
A murit actorul Tommy ”Tiny” Lister

S-a îmbolnăvit de coronavirus

Actorul a fost și un dfoarte bun luptător profesionist de wresling, dar a devenit cunoscut pentru personajul lui Deebo, din filmele ”Friday”. A ajucat în nenumărate filme și avea, în general, roluri de personaj negativ.

Cu toate acestea, ”era un uriaș blând”, a spus managerul său. ”Avea un zâmbet pe cât de larg îți poți imagina. Va fi regretat de mulți. Suntem cu toții devastați”, a mai declarat Cowan.

Carieră desăvârșită în film, dar și în sport

Lister și-a început cariera ca luptător profesionist. Rolurile sale timpurii au inclus seria HBO „1st & Ten”, împreună cu apariții în filme precum „Beverly Hills Cop II”, alături de Eddie Murphy și „No Holds Barred”, filmul din 1989 în care personajul său Zeus l-a provocat pe Hulk Hogan într-o luptă.

Actorul, care era orb de ochiul drept din naștere, s-a luptat cu Hogan și într-un meci real după lansarea filmului „No Holds Barred”. De asemenea, a avut o scurtă serie de apariții în Campionatul Mondial de lupte sub numele de Z-Gangsta.