Astrologul Urania a facut horoscopul pentru 26 decembrie-1 ianuarie
Astrologul Urania a facut horoscopul pentru 26 decembrie-1 ianuarie

Vinerea, Urania anunță ce provocări ne așteaptă în săptămâna ce urmează, cum să le facem față și, se știe, ce șanse avem să ne realizăm pe plan financiar.

Iată horoscpul făcut de Urania pentru săptămâna 26 decembrie-1 ianuarie. Cum intră în noul an fiecare nativ

Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 26 decembrie-1 ianuarie 2020. Ce se întâmplă cu fiecare nativ în această perioadă, vedeți un pic mai jos.

Berbec

O ipostază socio-profesională care a început anul trecut va ajunge la final în această perioadă, scrie fanatik.ro. Soarele și Mercur îți impun o atitudine intransigentă pentru a apăra un proiect, un demers sau un principiu de la care nu abdici sub nicio formă.

Horoscop Urania 26 decembrie-1 ianuarie 2021
Horoscop Urania 26 decembrie-1 ianuarie 2021

Taur

Luna va opera pe axa celor două case ale comunicării, ale studiului și ale deplasărilor, aducându-ți un accent specific de răbdare sau de autocontrol.

Gemeni

Fii foarte atent la tot ce ține de relația cu diverși colaboratori sau parteneri de contract care se pot interpune, în chip dezagreabil sau chiar dezavantajos, în treburile tale profesionale. Nu de alta, dar au tendința să introducă o notă de eroare sau de joc dublu pe care nu o sesizezi imediat. Nu te lăsa indus în eroare!

Rac

Te așteaptă o perioadă intensă și trebuie să gestionezi cu mare atenție conflictele sau situațiile dificile în care te implici fără voia ta din cauza unor parteneri de dialog autoritari, negativiști, antipatici sau ostili cauzei aduse în discuție.

Leu

Luna Plină în Rac aduce un accent în plus pe direcția celor două case ale sănătății. Cu alte cuvinte, îți răscolește toate sensibilitățile fiziologice, în funcție de vârstă și de tabloul clinic.

Fecioară

Pe fondul Lunii Pline din 30 decembrie, dacă ești îndrăgostit te vei vedea nevoit să iei decizii grele pentru a nu permite degradarea relației cu persoana iubită. Nu ai motive de îngrijorare, dar trebuie să cântărești lucrurile cu mare atenție.

Balanță

Vrei să ai o carieră și un parcurs rapid spre succes, dar rațiunea te îndeamnă să nu te grăbești. Nu poți accepta orice ofertă care ți se face, doar de dragul unui vis. Gândește-te bine și ia decizii în cunoștință de cauză.

Scorpion

Luna Plină în Rac te pune în situația de a medita asupra condiției tale viitoare și ești tentat să pleci peste hotare. Fie că vorbim de studii sau de un nou loc de muncă, 2021 îți poartă pașii pe alte meleaguri.

Săgetător

Începi să analizezi cu atenție latura financiară a vieții tale de fiecare zi și să identifici problemele cu care te confrunți. Nu de alta, dar e singura soluție dacă vrei să le rezolvi în timp util. Banii nu pică din cer.

Capricorn

Oricât te-ai strădui, nu vei reuși să limpezești tensiunile din relația cu persoana iubită. Mai bine lasă lucrurile așa, se vor rezolva la momentul potrivit. Dacă insiști e foarte posibil să adâncești prăpastia dintre voi.

Vărsător

Luna Plină în Rac are un impact major asupra axei celor două case ale sănătății. Sunt marcaje cu ecou profund asupra psihicului ale unor stări organice care tind să se cronicizeze sau care nu cedează la tratamentul clasic, așa că ai mare grijă.

Pești

Faci ce faci și intri în conflict cu vecinii, colegii de drum sau persoanele pe care le întâlnești ocazional într-un context instituțional. Nu ești deloc în apele tale, așa că încearcă să-ți păstrezi calmul.