Alexandru Cumpanasu facea sex pe rupte, pe cand avea 13 ani
Alexandru Cumpanasu facea sex pe rupte, pe cand avea 13 ani

S-a  aflat cu cine făcea sex Alexandru Cumpănașu la 14 ani. Alexandru Cumpănaşu, profu.online aşa cum este cunoscut pe TikTok, unde este urmărit de sute de mii de elevi, a vorbit despre relaţiile intime pe care le-ar fi întreţinut, începând cu vârsta de 13 ani, cu colege de şcoală care astăzi au ajuns cadre didactice.

Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri despre viața sa sexuală. Cu cine se iubea pe vremea când era doar un copil

Alexandru Cumpănașu a anunțat cu cine se iubea el pe vremea când avea 14 ani. acesle persoane, între timp ar fi devenit niște repere de moralitate în societatea românească, lucru cu care, evident, Alexandru Cumpănașu nu este de acord.

Înainte de Crăciun, Alexandru Cumpănaşu a făcut un live pe contul său de TikTok în care le-a vorbit copiilor despre experienţele sale sexuale. Subiectul a venit în contextul în care mai multe eleve s-au plâns că nu se înţeleg la şcoală cu profesoarele.

Alexandru Cumpanasu, dragoste in toaaleta scolii cu colege de-ale sale
Alexandru Cumpanasu, dragoste in toaaleta scolii cu colege de-ale sale

Fostele iubite ale lui Alexandru Cumpănașu, repere de moralitate

Fostul candidat la prezidenţiale s-a arătat indignat de faptul că persoane care făceau sex cu el pe ascuns la 14-15 ani acum dau lecţii de moralitate.

Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu’, mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam. 

Unde le ducea Alexandru Cumpănașu pe actualele repere de moralitate pentru a face dragoste

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează… dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai… şi care spun… vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori… nu vă e ruşine puţin? 

Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală”, a povestit Cumpănaşu pe TikTok.

Cum crede Alexandru Cumpănașu că ar trebui să se comporte profesorii

De asemenea, unchiul Alexandrei Măceşanu este de părere că mult mai potrivit ar fi ca profesorii să-şi îndrume elevii, să-i sfătuiască pe subiecte de sexualitate decât să-i învinovăţească.

Voi le ţineţi lecţii de morală ăstora de azi? Nu mai bine îi îndrumaţi şi le explicaţi… mă, dacă faceţi sex, faceţi aşa… trebuie să fiţi pregătiţi emoţional, lucruri de genul ăsta. Nu mai bine îi pregătiţi? Aveţi grijă de corpul vostru, aveţi grijă să nu ştiu ce, nu e bine să fiţi aşa… Nu mai bine le daţi nişte sfaturi utile din experienţele voastre de viaţă mai puţin reuşite?“, a mai spus Alexandru Cumpănaşu.