Ce mai face Andressa Soares, brazilianca cunoscută pe plan mondial pentru posteriorul său. Vaaai!

Vaaai, vaai! Poate mai țineți minte aceste versuri ale melodiei braziliene ”Velocidade”. Chiar dacă melodia în sine nu a fost cine știe ce, interpretarea ei de către o braziliancă focoasă o cunoaște cu siguranță o lume întreagă.

Ce mai face Andressa Soares, brazilianca cunoscută pe plan mondial pentru posteriorul său. Vaaai!

Andressa Soares a devenit cunoscută la nivel internațional ca ”Femeia cu pepene verde”. Aceasta a lansat melodia Velocidade, însă dansul ei senzual a făcut-o de fapt cunoscută în toat lumea.

Recent, frumoasa brunetă și-a surprins fanii, după ce și-a prezentat fiul pe rețelele de socializare. Vedeta a ținut ascunsă sarcina, iar fanii ei au rămas cu gura căscadă când au văzut că a născut.

A devenit mamă de băiat

Frumoasa braziliancă ajunsă la vârsta de 32 de ani a revenit la silueta ei de invidiat rapid, după naștere. Mulți dintre urmăritorii săi s-au întrebat dacă nu cumva vedeta și soțul ei, Michel Macedo, fundaș la echipa Corinthians, au adoptat copilul. Cei doi părinți s-au amuzat teribil de ce spun internauții, dar au spus că Arthur este fiul lor.

Pentru a pune capăt speculațiilor, focoasa brunetă a postat mai multe fotografii în care apare însărcinată. Andressa Soares a revenit rapid la formele care au făcut-o cunoscută și chiar arată mai bine ca oricând, după cum se vede cu ochiul liber în galeria foto.