Mihai Voropchievici vine cu horoscopul cu rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie
Mihai Voropchievici vine cu horoscopul cu rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie

Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 ianuarie. Unele zodii vor descoperi ce este fericirea, după o perioadă destul de grea din viața lor. Altele vor avea o săptămână de foc.

Așa arată horoscopul runelor al lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18-24 ianuarie

Berbec

Nativii Berbec au parte de o săptămână cu posibilități de a primi cadouri, oferte, bonificații. Numai lucruri plăcute. Trebuie să știe să profite de oportunități.

Taur

Taurii fac o adunare de familie ca să soluționeze problemele ce-i apasă. Ei discută cu ceilalți membri ai familiei pentru a găsi o rezolvare.

Mihai Voropchievici vine cu horoscopul cu rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie
Mihai Voropchievici vine cu horoscopul cu rune pentru săptămâna 18-24 ianuarie

Gemeni

Gemenii pot afla un adevăr foarte important. Acesta poate avea un impact asupra vieții lor. Trebuie să rămână calmi și să găsească o soluție, ca de fiecare dată.

Rac

Peste Raci a dat necazul, fiind loviți de Vunjo. Runa se repetă și anul acesta pentru ei. Problemele se risipesc, ăntr-un final și vor redescoperi fericirea.

Leu

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Leului au parte de o săptămână Bună. Sunt copleșiți de cadouri și descoper o nouă sursă de venit.

Fecioară

Fecioarele au parte de o săptămână destul de aprigă. Vor avea loc discuții pe tonuri ridicate sau mai coborâte. Dar să nu se îngrijoreze căci totul se rezolvă, într-un final. Nu trebuie să-și consume energiile degeaba.

Balanță

Sunt pornite să facă un uragan și sunt puse pe bătălii furtnoase cu cei de acasă sau cu cei din jur, practic cu toată lumea. Să rămână calme și să nu se mai ambaleze căci totul se va rezolva. Să nu se mai certe pe lucruri mărunte.

Scorpion

O săptămână mai complicată pentru Scorpioni. Ei trebuie să dovedească că au rezistență, forță, tărie și putere pentru a depăși săptămâna ce vine cu provocări și încercări, atât din punct de vedere profesional, cât și material. Să fie atenți cum își gestionează energiile.

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia să se liniștească și să comunice cu Dumnezeu. Ei se rerag ca să facă o analiză interioară și un mic bilanț. Să mediteze și să își pună în ordine lucrurile care îi frământă, iar rezolvarea se va face cu ajutor divin.

Capricorn

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului fac un salt calitativ în această săptămână și vor culege roadele muncii lor.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o schimbare săptămâna aceasta. Vor avansa la locul de muncă sau vor găsi o afacere nou, foarte profitabilă.

Pești

Peștii se gândesc la plimbări, la recreere, la detașare. Călătoresc și dacă nu o fac într-un concediu, sigur vor fi numai pe drumuri.