Horoscop sambata, 23 ianuarie 2021
Horoscop sambata, 23 ianuarie 2021

ProfiNews vă aduce horoscopul special pentru ziua de sâmbătă, 23 ianuarie 2021. Veștile sunt bune pentru cei mai mulți dintre nativi, însă, dintre aceștia se remarcă două zodii care par a fi favoritele astrelor.

Horoscop pentru ziua de sâmbătă, 23 ianuarie 2021. Ce se întâmplă cu nativii din leu

Potrivit horoscopului pentru ziua de sâmbătă, 23 ianuarie 2021, vedetele acestei zile sunt nativii născuți în zodia taur și leu.

Astfel, potrivit astrologilor, taurii beneficiază de o energie pozitivă nemaivăzută, în timp ce leii se pun pe făcut bani.

Horoscop 23 ianuarie 2021
Horoscop 23 ianuarie 2021

Berbec

Berbecii trebuie să mențină stresul și presiunea departe de dragoste. Cu un pic de efort, noi oportunități romantice vă așteaptă. Astrologii vă sfătuiesc să fiți diferiți.

Taur

Marte în semnul taurilor continua să vă dea energie pozitivă. Aveți o poftă de viață mai mare ca oricând. Astrologii spun despre această zodie că se află la cârma propriului destin.

Gemeni

Grija și atenția pe care o oferiți unei persoane speciale spune multe despre despre gemeni. Astrologii spun că ați dovedit ce era nevoie.

Rac

Sunteți extravagant în a vă arăta dragostea persoanei dragi și asta vă poate face mai mult rău. Persoana așteaptă de la dumneavoastră cu totul altceva.

Leu

Aveți minte și bani, tot ce vă trebuie să porniți afacerea pe care o aveți în cap. Astrologii vă dau verde și spun că veți avea de câștigat.

Fecioară

Luna vă influențează ambiția. În această perioadă sunteți creativi și aveți planuri tot mai aventuroase. Succesul fecioarelor se bazează pe persoana dragă.

Balanță

Aveți atâta putere personală încât puteți realiza tot ceea ce vă propuneți. Cu toate astea alegeți o colaborare. Adevărul că este mai bine în doi.

Scorpion

Scorpionii au încreder într-o singură persoană. La acea persoană apelează în aceste zile, întrucât au probleme. Astrologii spun că ajutorul acelei persoane contează și că totul se va rezolva.

Săgetător

Săgetătorii se resimt după o săptămână plină. Sunt stresați astfel că decid să plece undeva la munte câteva zile. Astfel își vor încărca bateriile.

Capricorn

Capricornii sunt îngrijorați în această perioadă. Au o persoană dragă bolnavă, iar grija este cu atât mai mare în contextul epidemiologic.

Vărsător

Vărsătorii au dat de pagubă. Nu este ceva imprtant, dar suficient cât să creadă că li s-a terminat norocul. Este exact invers. Astrologii văd că de abia acum în colo urmează perioada bună, plină de realizări.

Pești

Încercați să vă concentrați pe planuri de viitor, însă nimic nu se leagă. Norocul nu este de partea dumneavoastră în această perioadă. Astrologii vă sfătuiesc să mai aveți răbdare.