Horoscop weekend 20-21 februarie 2021. Ce se intampla cu nativii
Horoscop weekend 20-21 februarie 2021. Ce se intampla cu nativii

Astrologii ProfiNews au făcut horoscopul pentru weekendul 20-21 februarie 2021. Veștile sunt bune pentru majoritatea nativilor, însă, dintre aceștia se remarcă gemenii și balanțele.

Horoscop pentru weekendul 20-21 februarie 2021. O zodie se umple de bani

Potrivit horoscopului pentru weekendul 20-21 februarie 2021, vedetele pentru acestor zile sunt nativii născuți în zodia gemeni și balanță.

Astfel, potrivit astrologilor, nativii din gemeni se aleg cu sume mari de bani, nu se știe de unde, iar balanțele au câteva zile cum nu au mai avut de mult.

Se anunta castiguri mari de bani pentru gemeni
Se anunta castiguri mari de bani pentru gemeni

Berbec

Acest weekend este despre aspirații. Renunți la orice scuză și muncești mai mult pentru ceea ce ți-ai propus. Urmează câteva zile pline de productivitate.

Taur

Taurii petrec timp în compania unei cunoștințe care are probleme. Astfel, întregul weekend îl acordați ajutorului acestei persoane dragi.

Gemeni

Ai parte de un weekend cu adevărat interesant, mai ales că se anunță câștiguri financiare deosebite. Sumele sunt mari și parcă vin de nicăieri. Divinitatea este de partea dumneavostră în această perioadă.

Rac

Racii simt nevoia de schimbare. Încep prin reamenajarea locuinței. Faceți tot felul de mutări.

Leu

Sunteți obosiți după o săptămână plină de muncă. Aproape că nu vă dați jos din pat în acest weekend.

Fecioară

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania propriei persoane. Faceți o listă de priorități pentru următoarea perioadă, astfel încât să vă fie mai bine.

Balanță

Balanțele sunt pline de energie pozitivă, energie pe care o împart cu persoanele apropiate. Descoperiți lucruri noi despre dumneavoastră, pe care nici nu bănuiați că sunteți capabili.

Scorpion

Aveți parte de experiențe noi în acest weekend. Cunoașteți o persoană de sex opus care vă redă speranța.

Săgetător

Petreceți timp în compania partenerului. Urmează un weekend plin de romantism, astfel că uitați de tot și de toate.

Capricorn

Este un weekend plin pentru capricorni. Trebuie să rezolvați multe, nu vă ajunge timpul, astfel că ziua de luni vă găsește gata obosiți.

Vărsător

Aveți încredere în dumneavoastră, astfel că reuțiți să vorbiți deschis despre ceea ce simți. Asta va supăra câteva persoane apropiate.

Pești

Sunteți obosit, iar tot ce vreți este să vă reâncărcați bateriile, mai ales că urmează o săptămână foarte aglomerată la locul de muncă.