Diana Sosoaca il vede pe Raed Arafat vinovat de multe, astfel încat acesta ar putea fi condamnat la moarte
Diana Sosoaca il vede pe Raed Arafat vinovat de multe, astfel încat acesta ar putea fi condamnat la moarte

Diana Șoșoacă face noi acuzații după ce a spus că Raed Arafat ar fi fost condamnat la moarte în țara în care s-a născut dacă ar fi făcut ce a făcut în România. Vezi în articolul de mai jos și replica șefului DSU.

Diana Șoșoacă crede că Raed Arafat la moarte în țara în care s-a născut dacă ar fi procedat ca în România în mai multe probleme

Senatoarul Diana Șoșoacă face noi acuzații după ce a spus că Raed Arafat ar fi fost condamnat la moarte în țara în care s-a născut dacă ar fi procedat cum a procedat în România în mai multe probleme. Replica lui Raed Arafat a adus noile acuzații ale senatoarei.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a venit cu o replică pentru Diana Șoșoacă, după ce senatorul independent a spus despre acesta că ar fi condamnat la moarte.

Raed Arafat crede ca acuzatiile care i se aduc sunt atac la persoana
Raed Arafat crede ca acuzatiile care i se aduc sunt atac la persoana

Raed Arafat spune că cele spuse de DIiana Șoșoacă sunt atacuri la adresa lui

Luni seara, secretarul de stat din MAI, a anunțat că este ținta unor fake-news-uri, printre care și cel propagat de ”o doamnă senatoare” (n.r., referindu-se la Diana Șoșoacă), care a declarat că acesta ar fi ”condamnat la moarte în țara lui”.

Medicul infirmă cu fermitate aceste informații, despre care spune că nu a auzit niciodată și ar fi doar atacuri la adresa sa și a instituției pe care o conduce, DSU.

Diana Șoșoacă apreciază ca Raed Arafat a băgat-o în seamă

Diana Şoşoacă spune că Raed Arafat nu a avut niciodată bărbăţia de a vorbi cu ea faţă în faţă, însă se bucură că în sfârşit şeful DSU a avut o reacţie la acuzaţiile care i-au fost aduse.

Da, mă bucur că în sfârşit el a avut o reacţie. Am crezut că e impasibil, inodor, incolor. Văd că există ceva care să răspundă. Serviciile lui nu prea îl informează corect. Acea ştire cu condamnarea lui la moarte circulă de cinci ani. Am văzut că vorbeşte de el la persoana a III-a, cred că se trage de la ţara lui, pentru că la noi doar narcisiştii vorbesc aşa. Ar fi fost mult mai salutar dacă Arafat ar fi răspuns poporului român acuzaţiilor care i-au fost aduse.

Diana Șoșoacă îl acuză pe Raed arafat că nu vorbește bine românește

El nu a răspuns niciodată la acuzaţiile care se fac în presă. E bine că a răspuns acum. Se pare că el, nu ştiu cum şi-a luat examenul de cetăţenie pentru limba română pentru că spune doamna senatoare în loc de doamna senator. Eu doresc să se respecte limba română.

Nu în ultimul rând, el ar trebui să se mai abţină din a mai discuta cu mine din această problemă, mai ales că abuzează, el fiind doar un simplu secretar de stat.

Diana Șoșoacă vrea să vadă diploma de BAC a lui Raed Arafat și pe cea de specializare 

Când va înţelege subtilităţile legislaţiei române atunci voi mai discuta cu ei. El nu a avut bărbăţia de a discuta cu mine în faţă. Mi-ar plăcea să discutăm despre crimele şi ororile din sistemul sanitar şi protocoalele pe care le-a impus, chiar dacă au venit din UE.

Am exportat toate minţile exportate şi uitaţi cine a ajuns să ne conducă. Îl avem pe domnul Arafat care nu prezintă nicăieri diploma de BAC şi diploma de specilizare, poate tocmai de aceeea e în ministerul de stat”, a spus Diana Şoşoacă, la România TV.