Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră mare, în direct
Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră mare, în direct

Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră mare, în direct! A fost șoc și groază la Antena 1, la emisiunea ”acces în direct”. Prezentatoarea emisiunii a fost atacată de o femeie care a intrat dezbrăcată de tot în platoul emisiunii!

Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră mare, în direct

Momentul în care Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră a fost surprins de camerele de luat vederi, căci evenimentul s-a produs chiar când emisiunea a revenit în direct! Din imagini se vede cum femeia aleargă în platou și aruncă spre Mirela Vaida un bolovan!

Prezentatoarea a început să țipe și a luat-o la fugă în direcția opusă. A fost foarte aproape să fie lovită cu piatra destul de mare, care ar fi putut-o omorî, dacă o nimerea în cap. Prezentaoarea este în stare de șoc.

Femeia dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii

Femeia dezbrăcată, care a țipat la prezentatoare ”să-mi dai banii”, a fost oprită de colegii Mirelei Vaida, care au intervenit imediat. Poliția a fost anunțată pentru a interveni!

”Îmi este frică, Mă gândesc ce mi se poate întâmpla. Știți că emisiunea face și anchete, subiecte care deranjează, dar ăsta este rolul presei. Toți ne asumăm niște dușmănii când tragem semnale de alarmă. Ar trebui să fim protejați pentru că asta face presa”, a declarat Mirela Vaida încercând să treacă peste momentul de-a dreptul șocant.

”Îmi este frică pentru viața mea, este o doamnă Magdalena Șerban care mi-a scris și pe Facebook, mi-a spus că: o să ies peste 16 ani și o să te omor, nu știu dacă este coincidență de nume. Femeia asta a venit fix la mine și m-a atacat cu pietroiul. Sunt șocată. Încerc să continui această emisiune”, a mai spus Mirela Vaida. Imaginile cu atacul pot fi văzute AICI!