Ce se intampla cu zodiile, marti 30 martie
Ce se intampla cu zodiile, marti 30 martie

ProfiNews vă aduce horoscopul special pentru ziua de marți, 30 martie 2021. Veștile sunt bune pentru cei mai mulți dintre nativi, însă, dintre aceștia se remarcă două zodii care sunt favoritele astrelor.

Horoscop marți, 30 martie. Cine dă de belea

Potrivit horoscopului pentru ziua de marți, 30 martie 2021, vedetele acestei zile sunt nativii născuți în zodia gemeni și pești.

Astfel, potrivit astrologilor, gemenii câștigă bani mulți, în timp ce viața peștilor se liniștește. Aceștia nu vor mai fi singuri.

Horoscop marți, 30 martie 2021
Horoscop marți, 30 martie 2021

Berbec

Spui ceea ce simţiţi cunoscuților și asta nu este bine. Nu pentru ei. Pe tine te face să te simți bine și îți pare rău că n-ai făcut-o mai demult.

Taur

Vă simțiți rău și vă temeţi să apelaţi la un doctor. Astrologii vă sfătuiesc să o faceți cu toată încrederea. Totul va fi bine, veți trece cu bine peste problema de sănătate.

Gemeni

Gemenii au parte de un câștig financiar consistent astăzi. Fie este vorba de niște bani care nu au fost încasați la vremea lor în urma unor lucrări, fie este un câștig la pariuri.

Rac

Dați dovadă astăzi că sunteți capabili de orice la locul de muncă. Asta atrage atența șefilor care sunt foarte mulțumiți de dumneavoastră.

Leu

Sunteți la capătul răbdării. Sunteți nemulțumit de noile restricții, simțiți că mai aveți un pic și explodați. Vă gândiți serios să ieșiți la proteste.

Fecioară

Fecioarele au probleme la muncă. Riscă să rămână fără ocupație. Se anunță reduceri de personal. Astrologii spun că veți fi ajutați de o cunoștință pentru un nou loc de muncă, dar va mai dura un pic.

Balanță

Balanțele sunt foarte fericite. Sunt mulțumite pentru că și-au găsit, în sfârșit, loc de muncă.

Scorpion

Sunteți îngrijorați pentru concediul pe care l-ați cumpărat. Situația este foarte incertă la acest moment, din cauza epidemiei de coronavirus. Vă gândiți serios să amânați totul.

Săgetător

Săgetătorii au o problemă cu afacerile. Acestea stagnează din cauza unui proces. Astrologii vă sfătuiesc să faceți ce aveți de gând, pentru că numai așa totul va fi bine.

Capricorn

Capricornii trec printr-o perioadă dificilă în această perioadă. Este un adevărat coșmar. Le este frică de ce este mai rău. Au o rudă bolnavă de coronavirus.

Vărsător

Vărsătorii sunt fericiți în această perioadă. Au fost acceptați la niște cursuri, fapt care va duce la specializarea mult visată. Asta va însemna mai mulți bani la locul de muncă.

Pești

Peștii care sunt singuri termină cu singurătatea. Cunosc persoana cu care vor întemeia o familie și va vor avea copii. Tot ce au de făcut este să fie de acord, spun astrologi.