Mihai Traistariu este sarac! Cati bani mai are în cont
Mihai Traistariu este sarac! Cati bani mai are în cont

Mihai Trăistariu a ajuns la fundul sacului! Artistul se plânge că nu mai are bani deloc și nu știe ce să facă. A recunoscut că nu mai doarme noaptea de grija zilei de mâine. A spus câți bani mai are în cont și nu știe cum să facă să se folosească de ei cât mai mult timp.

Mihai Trăistariu este sărac! Câți bani mai are în cont

Pandemia de oronavirus i-a afectat și pe artiști, care nu au mai susținut un concert de mai bine de un an de zile. Cu toții au trăit din economiile pe care le-au făcut până acum, iar Mihai Trăstariu se poate numi, de fapt, norocos, deoarece a avut ce să vândă în această perioadă cruntă, pentru a face rost de bani.

Cu toate acestea, artistul a vorbit deschis despre situația sa financiară și lasă să se înțeleagă că este sărac. Orice ar face mai mult de o lună nu poate trăi cu banii pe care îi mai are în bancă. ”Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!

Mihai Traistariu este sarac! Cati bani mai are în cont
Mihai Traistariu este sarac! Cati bani mai are în cont

Are, totuși, 6 apartamente pe litoral

Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars, preluat de CanCan.

Spre norocoul său, sezonul estival nu este departe, așa că își poate umple din nou conturile cu ajutorul celor 6 apartamente pe care le are pe litoral, spre deoasebire de ceilalți români care au rămas fără un loc de muncă și nu au nici măcar un apartament. Anul trecut, măsurile de protecție în fața pandemiei de coronavirus nu i-au împiedicat pe români să dea buzna pe litoralul românesc, unde să se distreze în limitele legii. Încă nu se știe cum se va desfășura activitatea anul acesta.

Oricum, autoritățile îi așteaptă pe turiști cu plaje mult mai mari, față de anul trecut. Au avut loc lucrări de extindere a plajelor. Valoarea totală a proiectului de lărgire şi protejare a plajelor de pe ţărmul românesc depăşeşte 840 de milioane de euro. Mare parte din finanţare este de la Uniunea Eurpeană. Statul român contribuie doar cu 15%. La final, România va câştiga peste 220 de hectare noi de teren.