SAIC Maxus V90, rulota cu balcon si lift
SAIC Maxus V90, rulota cu balcon si lift

A apărut rulota de lux cu etaj, lift și balcon. Cât costă o astfel de vilă pe 4 roți, citiți în articolul de mai jos, unde veți afla exact ce știe să facă această nouă invenție după care pasionații de vacanțe se dau deja în vânt.

SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition, rulota cu balcon și cu lift. Cât costă bijuteria pe 4 roți

A apărut rulota de lux cu etaj, lift și balcon, scrie autoblog.ro. Chinezii au inventat cea mai luxoasă rulotă din lume. Aceasta este capabilă să se înalțe cu un etaj. La etaj se ajunge cu liftul.

Astfel rulota are în dotare inclusiv cu balcon și costă cât o vilă pe pământ. Cine vrea să-și facă concediul într-o astfel de rulotă trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 345.000 de euro.

SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition, cea mai avansată casă pe roți din lume

Compania chineză SAIC a transformat microbuzul Maxus V90 într-una dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic case pe roţi din lume.

Vehiculul se poate extinde pe lăţime şi înălţime, este dotat cu un ascensor şi chiar cu un balcon.

Vila pe roți va fi produsă în serie

SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition a fost creat inițial ca un prototip, dar compania a anunțat că o va produce și în serie, la un preț de 345.000 de euro.

Adevărata casă pe roţi a fost dotată cu o construcţie care are secţiuni retractabile pe fiecare parte, iar suprafața modulului rezidențial principal, în cea mai extinsă formă, ajunge la 20 de metri pătrați.

Ce se regăsește la primul bivel al rulotei

De asemenea, la primul nivel se regăsește o cameră de zi și o zonă de bucătărie, separate de un bar. În sufragerie există o canapea sub forma literei L, iar bucătăria include şi un aragaz, un cuptor, o chiuvetă și un frigider.

În plus, spațiul de locuit are un sistem multimedia cu un ecran generos, proiector şi difuzoare audio.

Rulota are și etaj

Însă atracţia principală a casei pe roți este constituită de etajul al doilea. Partea superioară a acoperișului poate fi extinsă în sus prin apăsarea unui buton, pentru a forma un altă cameră cu ferestre mari panoramice, a căror transparență este reglabilă.

Proprietarii pot organiza la etajul 2 fie o sală de băut ceai, fie o zonă pentru practicarea de yoga sau un oficiu. Spre deosebire de primul etaj, suprafaţa celui superior este de maxim 12,4 metri pătraţi.

Acoperișul se extinde

Prin extinderea acoperișului, proprietarul unei astfel de maşini primește la dispoziţie și un balcon, care se formează direct deasupra cabinei șoferului.

În același timp, este de notat că pentru o economie de spaţiu la al doilea etaj nu se ajunge prin scări, ci printr-un ascensor compact.

Unde sunt situate locurile de dormit

Locurile de dormit sunt prevăzute în spaţiul dintre tavanul primului etaj şi podeaua celui de-al doilea. Acest ”strat” are geamuri proprii care se află, din noula fel, peste cabina şoferului.

SAIC Maxus V90 este vândut în China cu mai multe opțiuni de ampatament (de la 3.000 la 3.760 mm), iar sub capotă se află un diesel de 2.0 litri fără alternativă.

Ce putere are motorul vilei pe 4 roți

Dezvoltă fie 148 CP și 375 Nm, fie 161 CP şi 375 Nm, cuplat la o cutie mecanică sau automată cu șase trepte. Modelul nu este prevăzut cu tracțiune integrală.