Casatoria dintre Melinda si Bill Gates a ajuns la final
Casatoria dintre Melinda si Bill Gates a ajuns la final

Cine este femeia pentru care Bill Gates și-ar fi părăsit soția. Presupusa amantă lucrează pentru miliardar. Toate amănuntele, disponibile în articolul de mai jos.

Bill Gates și-ar fi părăsit soția, pe Melinda, pentru o chinezoaică. Ce spune presupusa amantă

S-a aflat cine este femeia pentru care Bill Gates și-ar fi părăsit soția. Zhe „Shelly” Wang, de 36 de ani, despre care s-a spus că ar fi provocat divorțul cuplului Bill și Melinda Gates, neagă acuzațiile că s-ar iubi cu miliardarul. Tânăra lucrează ca interpret pentru fundația patronată de miliardarul american şi de soţia sa.

Presupusa amantă a lui Bill Gates a rupt tăcerea. Tânăra interpretă de origine chineză, despre care s-a speculat că ar fi ”responsabilă” pentru divorțul soților Bill și Melinda Gates a negat orice implicare în acest subiect într-o postare pe Weibo, o rețea de socializare chineză.

Zhe ”Shelly” Wang spune că nu se iubește cu Bill Gates

Zhe ”Shelly” Wang a respins orice acuzație referitoare la faptul că ar fi la originea divorțului dintre Bill și Melinda Gates şi a negat orice zvon referitor la faptul că ar fi avut o relație de dragoste cu miliardarul american.

Am crezut inițial că zvonul va dispărea, având surse nefondate. Nu mă așteptam să devină mai nebunesc… De ce să pierdem timpul crezând în zvonuri lipsite de fundament?”, a scris Zhe ”Shelly” Wang în mandarină.

Zhe ”Shelly” Wang, susținută de prieteni în povestea în care a fost implicată

În plus, tânăra chinezoaică le-a mulțumit prietenilor și apropiaților care au susținut-o și au ajutat-o să risipească informațiile false despre presupusa legătură cu fondatorul Microsoft, scrie Daily Mail.

Zhe ”Shelly” Wang este traducător profesionist și a lucrat pentru Fundația Gates. Ea este necăsătorită și locuiește în Seattle. Bill și Melinda Gates au anunțat că vor divorța, după o căsnicie de 27 de ani, fără să ofere explicații referitoare la motivele despărțirii.

Ce avere au de împărțit Bill Gates și Melinda

Acest lucru a dat naștere la numeroase speculații, iar unele dintre acestea o vizează pe Wang. Aceasta a devenit ținta zvonurilor deși nu pare să aibă vreo legătură cu Bill Gates, în afară de fotografiile pe care le-a postat online de la evenimentele organizate de Fundația Gates, la care a participat ca traducător. Cu toate acestea speculațiile pe seama ei s-au răspândit imediat.

Melinda (56 de ani) și Bill Gates (65 de ani) au decis să divorțeze după o căsnicie care a durat în jur de 27 de ani. Divorțul a fost cerut de Melinda care a declarat în cererea de divorț că această căsătorie este ”iremediabil ruptă”. Cei doi nu au semnat un acord prenuptial astfel că-și vor împărți averea fabuloasă de 130 de miliarde de dolari.