Jandarm injunghiat in timp ce salva o viata
Jandarm injunghiat in timp ce salva o viata

Un jandarm din Brăila a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un bărbat care a vrut să se sinucidă! Cum a ajuns jandarmul din salvator să fie victimă, citiți în rândurile de mai jos!

Jandarm înjunghiat în timp ce salva o viață

Un incident ciudat a avut loc astăzi în Brăila, unde un bărbat de 53 de ani a amenințat că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc de locuințe. Acesta a ieșit pe geam și arunca cu ce îi pica în mână pe acoperișul unei locuințe din apropiere, apoi când a venit poliția a amenințat că se aruncă în gol.

La fața locului a venit și o patrulă de jandarmi, pentru a-i sprijini pe polițiști. S-a negociat cu bărbatul respectiv, apoi s-a intrat în imobilul respectiv. Bărbatul care a amenințat că se aruncă de la etajul 4 nu a apreciat faptul că oamenii legii au încercat să-i salveze viața, așa că a ripostat cu un cuțit. Unul dintre jandarmi i-a picat drept victimă, fiind înjunghiat.

Jandarm injunghiat in timp ce salva o viata
Jandarm injunghiat in timp ce salva o viata

A amenințat că se aruncă de la etajul 4

Agresorul de 53 de ani l-a înjunghiat pe jandarm în picior. Potrivit IJJ Brăila, în timpul intervenției, jandarmul fost înjunghiat superficial în coapsa stângă. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila, pentru a primi îngrijiri medicale. ”În prezent, viața nu-i este pusă în pericol”, a transmis IJJ Brăila.

Agresorul, în vârstă de 53 ani, a fost preluat de către polițiști și a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila, unde i se va face o evaluare psihiatrică.