Dani Otil a inceput sa se planga imediat cum a devenit un barbat insurat
Dani Otil a inceput sa se planga imediat cum a devenit un barbat insurat

Îndrăgitul prezentator de televiziune Dani Oțil a început să se plângă, imediat cum a devenit un bărbat însurat! Vedeta a vorbit despre fericitul eveniment din viața sa la prima emisiune ”Neța cu Răzvan și Dani” de după nuntă, când a ”dat din casă” despre ce s-a întâmplat la petrecere.

Prezentatorul Dani Oțil a început să se plângă, imediat cum a devenit un bărbat însurat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, imediat cum au fost relaxate restricțiile impuse de Guvern. Au făcut pasul cel mare dearece vedeta are deja o vârstă, după cum chiar el a recunoscut, dar au fost cumva presați și de sarcina Gabrielei, care devine din ce în ce mai ușor de observat. Fericitul cuplu așteaptă venirea pe lume a unui băiețel.

Dani Oțil a vorbit în emisiunea prezentată de el și de Răzvan Simion la Antena 1 despre nunta din weekend. La evenimentul organizat chiar la restaurantul lui Dani au participat persoane apropiate celor doi și a fost o petrecere de pomină, iar cei prezenți s-au simțit foarte bine.

Dani Otil a inceput sa se planga imediat cum a devenit un barbat insurat
Dani Otil a inceput sa se planga imediat cum a devenit un barbat insurat

”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding”

Omul de televiziune a comentat în stilul său caracteristic și a început să se plângă și de faptul că el muncește, la doar o zi după ce a avut nunta! ”Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. – cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot așa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a spus Dani.

Răzvan Simion, care le-a dat ceva emoții nuntașilor, a venit și el cu o completare. A recunoscut că a cam suferit la nunta celui mai bun prieten al său, dar a meritat. ”A fost prima dată când m-au bătut pantofii la o nuntă. Nu am mai dansat de un an jumate, am dansat acum de mi s-au rupt pantofii”, a completat și Răzvan Simion.

Dani Oțil este fericit că s-a căsătorit, deoarece ajunsese la o vârstă destul de înaintată. ”Eu am 40 de ani, era ultimul tren”, a continuat Dani Oțil. Nașii celor doi au fost Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu.