Fiica de care nu vrea sa auda Ionita de la Clejani ii plange de mila tatalui sau
Fiica de care nu vrea sa auda Ionita de la Clejani ii plange de mila tatalui sau

Familia Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani este din sub lumina reflectoarelor, după ce fiul lor Fulgy a fost prins drogat la volan. În plus, și Margherita are problemele ei legate de consumul de stupefiante. Cu toate acestea, părinții lor neagă că odraslele ar avea o problemă cu stupefiantele. Fiica renegată de Ioniță de la Clejani dintr-un alt mariaj al artistului îi plânge de milă tatălui său acum.

Fiica de care nu vrea să audă Ioniță de la Clejani îi plânge de milă tatălui său

Așadar, un sprijin nesperat vine din partea fiicei pe care nu a recunoscut-o niciodată Ioniță de la Clejani, Ramona Manole. Artistul nu a ajutat-o niciodată cu bani, deși tânăra a avut o situație materială precară. Acum însă, aceasta s-a pus pe picioare și se descurcă foarte bine, moștenind talentul muzical de la tatăl ei.

Tânăra a rămas uimită de știrile pe care le vede despre frații săi, cu care însă nu are nicio legătură. Cu toate acestea, îi plânge de milă tatălui său. “Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă.

Fiica de care nu vrea sa auda Ionita de la Clejani ii plange de mila tatalui sau
Fiica de care nu vrea sa auda Ionita de la Clejani ii plange de mila tatalui sau

”Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”

Eu apreciez numele acesta și îl respect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta”. Ramona a mai adăugat, pentru impact.ro, legat de isprăvile fraților ei: ”Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a mai mărturisit fiica lui Ioniță pentru impact.ro. 

Ramona povestea, anii trecuți, despre relația cu tatăl ei, Ioniță de la Clejani: ”Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă. E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată”, mărturisea ea, la Antena 1.

Și Margherita, fiica Clejanilor, a condus mașina sub influența substanțelor interzise și a provocat și un accident rutier. Deşi tânăra a negat atunci vehement consumul de substanţe interzise, rezultatele au arătat cu totul altceva. Cu toate acestea părinții săi i-au luat apărarea și au susținut că fiica lor nu a consumat substanțe interzise.