Politist descult filmat in timp ce dirija traficul
Politist descult filmat in timp ce dirija traficul

A plouat torențial în mai multe localități din România, însă Poliția Rutieră a fost la datorie. Mereu acolo unde este nevoie de ei, oamenii legii de la Circulație fac tot posibilul pentru a decongestiona traficul. Așa a făcut recent un polițist care s-a descălțat pur și simplu, dar tot a dirijat traficul.

Polițist desculț filmat în timp ce dirija traficul

Imaginile cu polițistul desculț care dirijează traficul au devenit virale, după ce au fost postate pe rețeaua de socializare Tik Tok. Omul legii are tot echipamentul, inclusiv cascheta și pelerina de ploaie, însă pentru a nu rămâne ud toată ziua, acesta a preferat să treacă peste codul vestimentar și să renunțe la încălțări.

Polițistul și-a ridicat pantalonii și a început să dirijeze traficul, chiar dacă apa îi trecea de glezne. Oamenii l-au filmat din toate unghiurile și au comentat intens pe rețelelede socializare. Ba chiar, unii au adăugat și o manea care să meargă cu imaginile respective!

”Respect pentru domnul polițist!”

”Nu stiu ce s-a intamplat cu bocancii ,important este ca isi face meseria in continuare”, ”Respect pentru domnul polițist!”, ”Care rîdeți de el ați avut ocazia vreodată să stați o zi cu încălțămintea udă în picioare să vedeți apoi veselie pe voi”, ”Avem si super oameni printre domnii politisti, orice padure are si uscaciuni. E bine ca isi face meseria”. Sunt doar câteva dintre sutele de mesaje postate de internauți. 

ProfiNews a mai publicat și în trecut articole despre polițiști dedicați meseriei lor. Un alt lucrător al Ministerului Administrației și Internelor a fost suprins astă-iarnă în trafic, în timp ce a coborât la un semafor din mașina poliției și a mers la mașina din față pentru a-i deszăpezi luneta unui șofer care a plecat la drum fără a avea vizibilitate în spate. Și atunci, gestul său a fost foarte apreciați de internauți, iar clipul s-a viralizat pe toate rețelele de socializare.