Ilie Nastase, in culmea fericirii, alaturi de sotia sa
Ilie Nastase, in culmea fericirii, alaturi de sotia sa

Ilie Năstase este în culmea fericirii, alături de soția sa, Ioana Simon! Cei doi soți au revenit la gânduri mai bune și au dat uitării toate problemele care i-au ținut separați câteva luni bune. Fostul tenismen petrece acum alături de soția sa o terasă frumoasă, alături de nimeni alta decât de buna lor prietenă cântăreața Adriana Antoni.

Ilie Năstase, în culmea fericirii, alături de soția sa

Chiar cântăreața a fost cea care a publicat pe contul său de socializare un clip în care apare stând la masă cu Ioana Simion și Ilie Năstase. Atmosfera este una foarte frumoasă la masa lor, iar Adriana Antoni întreține atmosfera cu vocea ei care a consacrat-o printre cele mai talentate artiste din România. Aceasta a ales o melodie foarte frumoasă, care se potrivește cu starea de spirit care este acum în mariajul lui Ilie Năstase și a Ioanei Simon: ”Iubire”.

Fostul număr 1 mondial la tenis a luat o decizie surprinzătoare, de dragul soției sale. Aceasta nu a văzut niciodată o partidă de tenis la cel mai înalt nivel, așa că Ilie Năstase s-a decis să meargă din nou la Roland Garros, acolo unde s-a simțit ani la rând ca la el acasă, după cum a mărturisit chiar îndrăgitul sportiv.

Se întoarce la Roland Garros

„Am decis că e vremea să mă întorc în lojele de la Roland Garros, aşa că voi merge în acest weekend la Paris. O fac şi la insistenţele soţiei mele, Ioana, care m-a tot presat să mergem la ediţia din acest an şi pe motiv că vrea să vadă câteva partide de tenis la cel mai înalt nivel.

Nu a văzut niciodată un asemenea spectacol, aşa că a contat şi asta. În plus, mi-era dor să revin la Paris şi la Roland Garros, acolo unde m-am simţit mereu ca acasă şi unde nu am mai fost de câţiva ani”, a declarat Ilie Năstase, pentru Playsport.

Ilie Năstase, primul lider din istoria ATP, e unul dintre cei mai iubiți campioni de la Roland Garros. Are loja sa pe Central, iar jurnaliști de pe toate meridianele obișnuiau să-l aștepte anii trecuți ore întregi pentru a-i smulge câteva declarații.

Ilie Năastase a fost suspendat în 2017, după scandalul iscat la meciul de Fed Cup dintre România și Marea Britanie. Legenda tenisului monial a jignit atunci o jurnalistă britanică, dar și pe jucătoarea Johanna Konta.

„Ilie Năstase este suspendat din orice rol oficial în competiţiile ITF pe echipe sau în cele individuale de sub egida ITF până la 31 decembrie 2020”, spunea comunicatul ITF. Așadar, sancțiunea a fost ridicată încă de anul trecut.