Ce a patit un barbat care a baut 8-12 cutii de energizant pe zi, timp de un an
Ce a patit un barbat care a baut 8-12 cutii de energizant pe zi, timp de un an

Un bărbat a băut 8-12 energizante pe zi. Ce s-a întâmplat după un an cu tânărul, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce a pățit un bărbat care a băut câte 8-12 cutii de energizant pe zi, timp de un an

Un bărbat a băut nu mai puțin de 8-12 energizante pe zi, timp de un an. Ce s-a întâmplat cu el. Lee Kamen, în vârstă de 55 de ani, care acum spune că băuturile energizante ar trebui interzise sau cel puțin să nu fie vândute celor cu vârsta sub 16 ani, după ce fiica sa de 10 ani a reușit să cumpere una.

Lee Kamen, avea 49 de ani când a suferit atacul de cord, în ciuda faptului că nu consuma alcool și nu fuma, în schimb bea câte 8-12 cutii de băuturi energizante pe zi, a declarat pentru Hull Daily Mail.

Lee Kamen a facut infarct de la multele energizante baute
Lee Kamen a facut infarct de la multele energizante baute

Bărbatul cumpăra energizante cu baxul

În acel moment, băgam între opt și 12 cutii pe zi, Red Bull și Monster. Obișnuiam să merg la Makro la pub și cumpăram baxul de 24 de cutii și le beam ca pe orice altă băutură”, a declarat Lee Kamen.

Bărbatul a amintit că bea atâtea energizante pentru că muncea mult și avea nevoie să fie fresh.

Bărbatul vroia să fie fresh la muncă, de asta consuma atâtea energizante

Lucram mult și beam asta ca să mă mențin. A durat, probabil, aproximativ un an. Într-o zi m-am prăbușit cu un infarct și a trebuit să-mi fie montat un stent. Acum trebuie să iau medicamente toată viața, din cauza acelor băuturi periculoase. Când am ajuns în spital după infarct, medicul mi-a spus că băuturile energizante este cauza. Până atunci, nu am avut niciun indiciu că era ceva în neregulă cu băuturile astea” – a mai spus Lee Kamen.

Ce a făcut bărbatul când și-a văzut copilul cu o cutie de energizant în mână 

Lee Kamen a spus că, atunci când și-a văzut copilul de 10 ani cu o cutie de ”Monster în mână”, a turnat-o ”direct pe canalul de scurgere”. Copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani nu ar trebui să bea mai mult de 100 mg de cofeină pe zi – echivalentul unei cești de cafea. Băuturile energizante pot avea între 50-500 mg de cofeină într-o porție.