Un bebelus a fost proiectat prin parbriz, pe Autostrada Soarelui
Un bebelus a fost proiectat prin parbriz, pe Autostrada Soarelui

Un accident de circulație înfiorător a avut loc pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Dor Mărunt, la kilometrul 72. Un bebeluș a fost pur și simplu proiectat prin parbrizul unui autoturism!

Un bebeluș a fost proiectat prin parbriz, pe Autostrada Soarelui

Un copil de doar un an și șase luni a fost proiectat în timpul accidentului prin parbrizul mașinii în care se afla cu părinții săi. Bebelușul a suferit răni grave, iar la fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD, care l-a transportat de urgență pe micuț la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe A2, pe sensul către Capitală, la kilometrul 72 (Dor Mărunt, jud. Călăraşi). Tragedia s-a petercut după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent parapetul care separă sensurile de mers.

Un bebelus a fost proiectat prin parbriz, pe Autostrada Soarelui
Un bebelus a fost proiectat prin parbriz, pe Autostrada Soarelui

Un elicopter SMURD l-a dus de urgență pe copil la spital

În urma accidentului rutier, copilul în vârstă de un an și șase luni, pasager în maşină, a fost proiectat prin parbriz pe suprafaţa de rulare. La faţa locului a fost solicitat de urgenţă un elicoper SMURD, pentru a prelua copilul, rănit grav.

În aceste momente polițiștii fac cercetări la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul, dar și pentru a afla dacă șoferul a respectat regula care prevede ca un copil de vârsta victimei să călătorească într-un scaun dedicat transportului pentru copii.

În urma acestui accident, traficul a fost blocat pe sensul A2 spre București pentru aproximativ 45 de minute cu scopul de a permite elicopterului să aterizeze pe suprafața de rulare în vederea preluării și transportării către o unitate spitalicească a copilului.