Gheorghe Dinca, cunoscut si ca Monstrul din Caracal
Gheorghe Dinca, cunoscut si ca Monstrul din Caracal

După dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceșanu, în spațiul public au apărut acuzații privind faptul că întreaga sa familie a lui Gheorghe Dincă ar fi implicată în traficul de persoane. De asemenea, fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, s-a confruntat în instanţă cu un om de afaceri din Oradea și cu alți doi italieni care au făcut acuzații dure la adresa ei.

Fiica Monstrului din Caracal, victorie importantă în instanță. Trebuie să primească și despăgubiri de 5000 de euro

Familia lui Gheorghe Dincă, Monustrul din Caracal, a repurtat o primă victorie în instanță, scăpând de niște acuzații foarte grave.

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a obținut o victorie importantă în instanță. Magistraţii au decis ca Daniela să primească despăgubiri de 5.000 de euro după ce a a fost implicată într-un proces extrem de controversat.

Daniela Dinca, fiica Monstrului din Caracal
Daniela Dinca, fiica Monstrului din Caracal

Cu cine s-ajudecat fiica lui Gheorghe Dincă și de ce

Fiica lui Gheorghe Dincă s-a confruntat cu omul de afaceri Cilian Nicolae Cristian, dar și cu alți doi italieni, Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, care au făcut acuzații dure la adresa ei.

Aceștia au acuzat-o pe Daniela că ar fi fost implicată în traficul de persoane și cel de arme. Mai exact, cei trei bărbaţi au acuzat-o pe fiica lui Gheorghe Dincă că administra un domeniu de vânătoare și acolo le oferea clienților fete pentru prostituție.

Daniela Dincă a demonstrat că este nevinovată

După ce cei trei bărbați au venit în spațiul public cu tot felul de ipoteze șocante și controversate, Daniela i-a dat în judecată.

Iată că fata lui Gheorghe Dincă a reușit să le demonstreze anchetatorilor că toate acuzațiile făcute la adresa ei sunt false și că nu este vinovată. Cei trei bărbați s-au declarat nemulţumiţi de decizia instanţei şi au făcut recurs. Procesul va fi să fie reluat din luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.

Pentru ce este judecat Gheorghe Dincă

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu, prietenul lui, e acuzat de viol.

Timp de nouă luni, dosarul crimelor de la Caracal a stat în camera preliminară, pentru ca un judecător să verifice dacă probele au fost legal administrate de procurori.

Procesul lui Gheorghe Dincă, unul de durată

În aprilie, avocata familiei Melencu spunea că procesul ar putea dura mulți ani, pentru să sunt zeci de martori care trebuie să fie audiați.