Au fost gasite droguri în Parlamentul Romaniei
Au fost gasite droguri în Parlamentul Romaniei

Droguri în Parlamentul României! Un bărbat a fost prins la filtrul SPP cu un pliculeț cu o substanță verde, care mirosea izbitor de bine cu marijuana. Poliția a fost chemată la Parlament pentru a-l prelua pe parlamentar la audieri.

Au fost găsite droguri în Parlamentul României

Un membru al partidului parlamentar AUR a ajuns la poliție direct din Parlamentul României, după ce angajații SPP de la filtrul de securitate au găsit asupra lui un pliculeț cu substanță verde care miroasea a marijuana.

Bărbatul, un apropiat al liderului AUR George Simion, care s-a pronunțat public pentru legalizarea consumului de marijuana, lucrează la un cabinet parlamentar din teritoriu și venise la Parlament în calitate de vizitator.

Au fost gasite droguri în Parlamentul Romaniei
Au fost gasite droguri în Parlamentul Romaniei, la un apropiat al liderului AUR, George Simion (foto)

Bărbatul a ajuns direct la poliție

Secția 17 de Poliție a fost chemată de urgență în Parlament, în cursul zilei de joi, după ce membrul partidului AUR a fost depistat cu un plic ce ar conține droguri. Substanța găsită a fost trimisă la laborator, unde urmează să fie expertizată.

Deocamdată nu s-a deschis niciun dosar penal în acest caz, însă dacă se dovedește că plicul în cauză conține droguri, membrul AUR riscă dosar penal pentru deținere ilegală de droguri pentru consum propriu, faptă care se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Bărbatul a fost ridicat din Parlament și a fost dus la Secția 17 pentru audieri. George Simion, liderul AUR, spune că partidul său așteaptă o concluzie a anchetei, după care va fi luată o decizie. El a avut și o remarcă glumeață pe marginea subiectului: ”Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”.