Nelson Mondialu vrea sa-si faca casa din donatiile oamenilor
Nelson Mondialu vrea sa-si faca casa din donatiile oamenilor

După ce și-a făcut un renume pe internet din poveștile cu furturi din magazine și înșelăciuni, interlopul Nelson Mondialu a ajuns acum de râsul tuturor, după ce a început să solicite fonduri fanilor săi pentru a-și construi o casă!

Nelson Mondialu vrea să-și facă casă din donațiile oamenilor

Nelson Mondialu cere bani de ceva vreme celor care îl urmăresc, iar fanii săi chiar îi dau bani. Mai nou însă, acesta cere bani pentru a-și termina casa pe care a început s-o construiască în comuna Ciurila, lângă Cluj-Napoca.

Se pare că interlopul și-a vândut apartamentul din Mănăștur, a cumpărat o casă veche în Ciurila, unde își ridică o casă. El a demolat casa veche, dar a păstrat fundația de piatră, pe care își ridică vila. De când au început lucrările, Mondialu și-a înnebunit fanii cu solicitări de donații și cu clipuri prăpăstioase, în care anunță că dacă nu e ajutat vinde totul.

Nelson Mondialu, ”interlopul cerșetor”

Vineri, a postat un mesaj pe Facebook în care cere bani pentru geamuri și țigle. El și-a lăsat și conturile unde să fie virați banii. Fanii au erupt, fiind zeci de comentarii negative, în care temutul interlop este acuzat că a ajuns un cerșetor. ”Ce oameni sunteți voi cei care le dați bani la trântori ăștia manglitori. Aveți prea mult, oameni buni! Munciți să-l țineți pe trântor? Nu vedeți cum își bate joc de oameni?”, ”A apărut o nouă specie de interlop…. interlopul cerșetor!”, ”Du-te dracului la muncă, că ești ditamai huiduma. Nu mai trăi de pe spatele altora, tu și familia ta”. 

Nelson Mondialu se mândrește în mediul online că nu a muncit niciodată, în schimb este plin de povești cu furturile sale din magazine și înșelăciunile pe care le-a făcut. Culmea, are mii de fani în mediul onlin, care sunt impresionați de ”talentele lui”. La live -urile pe care le face pe YouTube foarte mulți oameni îi trimit donații, fiind amenințați că altfel oprește filmarea, scrie stiridecluj.ro.