Gone Barbaru a fost batut mar de finul lui
Gone Barbaru a fost batut mar de finul lui

Interlopul Gone Barbaru a fost bătut cu sălbăticie după ce și-a amenințat nevasta. Culmea, agresorii ar fi chiar rude de-ale interoplului. Cum s-a întâmplat totul și cum a scăpat Gone Barbarul din ghearele lor, vedeți în articolul de mai jos.

Gone Barbaru, bătut măr de finul său. ”Gusti, ești finul lui tata!, el spunea: Nu sunt finul nimănui”

Interlopul Anton Barcsa, cunoscut ca Gone Barbaru, a fost bătut cu sălbăticie într-un local din Reghin chiar sub ochii soţiei, la jumătatea lunii august, iar agresorii ar fi chiar rude de-ale lui.

În luna aprilie a acestui an, interlopul transmisese live pe Facebook că oricine vrea să facă afaceri în Constanța trebuie să-l anunțe pe el. La câteva zile, Gone Barbaru a revenit şi şi-a cerut scuze, spunând că a fost înţeles greşit deoarece nu se exprimă bine în limba română. Recent, Anton Barcsa a apărut într-un nou live, plin de cusături și cu capul bandajat, povestind cum a fost măcelărit în fața propriei soții, într-un local din Reghin.

Explicațiile lui Gone Barbaru făcute pe live

”Explic în română, să înțeleagă și mass media, care dintr-un clan, adică dintr-un singur membru care face parte din clanul Barcsa au făcut două clanuri. Am mers la Casablanca, acolo am fost urmărit, așteptat de finul lui tata, Biga Augustin. Gusti, celebrul interlop Gusti! Eu mă certam cu nevastă-mea acolo dintr-o prostie. Am început să strig acolo că dacă apuc să scot briceagul vor fi 30 de crime…

Și Deneș cu Neamțu, cu Mărcuș și încă cineva, nu-mi aduc bine aminte, erau acolo. Eu mi-am comandat 100 de Jager și când am ieșit afară Deneș deja mă aștepta cu scaunul. Atunci eu am luat un scaun și m-am apărat. Când am văzut că nu am cu cine, am fugit în bucătărie și mi-am luat un cuțit să mă apăr. Se vede clar pe camere”, a povestit Gone Barbarul într-un live pe Facebook.

Barbaru se jură că a dat în stânga și-n drepta, imaginile îl contrazic

Gone Barbaru a povestit că și el a dat, deși imaginile spun altceva. ”Și am dat în stânga și în dreapta, nu lăsam pe nici unul să se apropie de mine. Pe baza asta, Deneș sună la văru-său, Biga Augustin, celebrul interlop Gusti.

Ia o macetă cu el și începe să dea în stânga și-n dreapta. Eu strigam la el: Gusti, ești finul lui tata!, el spunea: Nu sunt finul nimănui. Și poc, mi-a dat una. A dat-o cu sete. Nu e vorba de Gusti aici, e vorba și de Deneș. Și de tatăl lor. Nu știu cine l-a înjunghiat pe Deneș, nu-mi aduc aminte nimic”, a mai spus Gone Barbarul.