O tanara a fost violata in apa marii
O tanara a fost violata in apa marii

O adolescentă a fost violată în mare, în timp ce pe plajă se aflau sute de turiști. Violatorul a împins-o în mare, departe de țărm, unde a abuzat de ea. Totul s-a petrecut în apropierea unei plaje din Bournemouth, Marea Britanie.

Tânără de 15 ani violată de un necunoscut în mare, în timp ce plaja era plină de oameni

Adolescentă de 15 ani, violată în largul mării, în timp ce pe plajă se aflau sute de turiști. Totul s-a întâmplat în orașul Bournemouth, Marea Britanie. Atacatorul a văzut-o pe o plajă unde se juca cu minge, cu un prieten. Veniseră se să răcorească, în cea mai toridă zi din an.

La un moment dat, când mingea a aterizat lângă el, bărbatul, pe care se pare că l-ar chema Dabby, a început să intre în vorbă cu tânăra.

Violul a avut loc cand pe plaja se aflau sute de oameni
Violul a avut loc cand pe plaja se aflau sute de oameni

Fata a fost dusă mai în larg

Profitând de un moment de neatenție al prietenului acesteia, Dabby, a început să o împingă în mare, până când, fata nu a mai putut simți nisipul sub picioare.

Atunci a început să o violeze, minute în șir, în fața unei plaje, pe care mii de oameni se bucurau de soare. ”Atunci a început să mă atingă. Nimeni nu a putut vedea ce se întâmplă și atunci m-a violat”, a mărturisit tânăra.

Violatorul vroia să o mai întâlnească pe fată

Fata a reușit să scape, la un moment dat, și a fugit înapoi la prietenii ei, cărora le-a spus ce s-a întâmplat. Atacatorul a urmărit-o și a întrebat-o cum ar putea să o contacteze, și i-a spus că el este din Birmingham. Prietenul fetei l-a gonit, și atunci a fost ultima oară când aceasta l-a mai văzut.

Nu am cerut acest lucru – am încercat să-l opresc, dar nu am putut. De când mi s-a întâmplat asta m-am schimbat mult. Nu pot să mai ies afară din casă. Mă simt tot timpul speriată și vulnerabilă”, a mai spus tânăra violată.

Cum arăta violatorul

Violatorul a fost descris ca având pielea bronzată, în jur de 1.70 m înălțime și de o construcție subțire, dar musculoasă, cu părul scurt și închis la culoare. Purta pantaloni scurți de înot negri sau gri.

Polițiștii au dezvăluit, de asemenea, că avea părul închis la culoare, dat pe spate, o sprânceană stângă rasă și un cercel în urechea stângă, potrivit The Daily Mail.

Cu ce se confruntă victimele violurilor

A vorbi despre viol, nu este ceva ușor. Traumele cu care victimele se confruntă, rușinea pe care o simt, și teama, sunt greu de gestionat. Deseori, dezgustul față de cel care a comis abuzul se însoțește de un sentiment de frică intensă.

Pe lângă aceste traume, provocate în mod nemijlocit prin faptele la care au fost supuse, victimele sunt nevoite să înfrunte și cortegiul de interogatorii, expertize, confruntări, necesare desfășurării procesului penal.