Romani rapiti si torturati in Franta
Romani rapiti si torturati in Franta

Mai mulți români au fost răpiți și torturați în Franța. Românii au fost arși cu pistolul termic, spânzurați, înecați și ținuți în figider, totul pentru a recunoaște furtul unor obiecte scumpe. Toate amănuntele de groază princare au trecut românii, în articolul de mai jos.

O familie de români a fost torturată în Franța pentru a recunoaște furtul unor obiecte de valoare. La ce chinuri incredibile au fost supuși românii

Mai mulți români au trecut prin clipe de coșmar în Franța după ce au fost răpiți și torturați în feluri greu de imaginat. Românii au fost torturați pentru a recunoaște furtul unor obiecte de mare valoare.

Un prosper om de afaceri din Wimereux este acuzat că ar fi răpit şi torturat mai mulţi români pentru a recunoaşte furturile unor obiecte de valoare. Thierry Behra, membri ai familiei sale, precum şi colaboratori apropiaţi ar fi participat la acţiunea de pedepsire a românilor.

O parte dintre rapitori sunt in inchisoare
O parte dintre rapitori sunt in inchisoare

Unul dintre români ar fi furat de la omul de afaceri francez

Astfel, detalii înfiorătoare au ieşit la iveală despre coşmarul pe care l-au trăit mai mulţi români răpiţi şi torturaţi în Franţa. Thierry Behra, un afacerist din oraşul Wimereux, este acuzat că ar fi răpit, sechestrat şi torturat o familie de români, după ce unul dintre aceştia ar fi furat de la el.

Presa franceză scrie că la acţiunea de pedepsire a românilor ar fi luat parte afaceristul francez, rude de-ale sale şi colaboratori apropiaţi.

Când s-a întâmplat totul

Calvarul românilor a început în vara anului 2017, când una dintre proprietăţile familiei lui Thierry Behra a fost spartă de hoţi care au furat mai multe obiecte scumpe.

Indivizii au fost surprinşi de camerele de supraveghere, moment în care afaceristul francez şi apropiaţii săi i-au recunoscut pe infractori, dar şi pe unul dintre angajaţii săi, un român. Fără să mai aştepte intervenţie autorităţilor, omul de afaceri a decis să-şi facă singur dreptate.

La ce chinuri au fost supuși românii

În noaptea de 23 spre 24 iulie 2017 a pătruns în casa românului pe care l-a răpit şi l-a sechestrat. Românul şi familia lui au fost răpiţi de mai multe persoane înarmate, printre care se număra şi Thierry Behra, scrie Adevărul.

Conform publicaţiei La Voix du Nord, familia de românii ar fi fost arsă cu un pistol termic pentru a recunoaşte comiterea furturilor. Apoi, s-ar fi trecut la spânzurări simulate şi tentative de înec, torturi la care au fost supuşi românii, exact cum se pot vedea în filme.

Cum au scăpat din ghearele răpitorilor românii au mers la poliție

De asemenea, oamenii au fost forţaţi să intre şi înghesuiţi în frigidere, fiind ulterior abandonaţi pe 25 iulie la Chapelle-d’Armentières, localitate aflată în nordul Franţei. Înspăimântaţi, românii s-au dus la cel mai apropiat sediu al Jandarmeriei Naţionale, unde au depus plângere.

Conform sursei citate, Thierry Behra şi alte două persoane au ajuns în arest preventiv. În 2019, omul de faceri a fost eliberat în urma unui viciu de procedură, însă ceilalţi doi au rămas în închisoare. Alte şapte persoane se află sub control judiciar, informează L’Echo de la Lys.

Procesul abia a început

De asemenea, procesul a început la Tribunalul Sain-Omer abia luni, 6 septembrie, iar presa franceză estimează că ar urma să fie finalizat până pe 21 septembrie.

Avocaţii familiei omului de afaceri spun că faptele de care sunt acuzaţi clienţii lor nu au avut loc în realitate şi că ar fi vorba doar de o înscenare.