Surpriza dezgustatoare pentru un client Kaufland
Surpriza dezgustatoare pentru un client Kaufland

Un client a avut o surpriză dezgustătoare, după ce a făcut shopping la un magazin Kaufland din București! Pe lângă faptul că acesta a constatat că toate prețurile la produsele alimentare a crescut peste noapte, acestea sunt și vechi!

Surpriză dezgustătoare pentru un client Kaufland

Un cumpărător a mers la un magazin Kaufland pentru a face cumpărături, însă a rămas cu un gust amar. A cumpărat produse alimentare din magazinul renumit, însă atunci când a ajuns acasă a fost șocat să constate că unul dintre produsele cumpărate era mult mai vechi decât data de expirare care scria pe etichetă.

Acesta a cumpărat o pâine deloc ieftină, pentru care a plătit aproape 8 lei, dar nu mică i-a fost mirarea atunci când a ajuns acasă și a constatat că produsul era compromis total. Pâinea feliată cumpărată de la Kaufland era mucegăită, iar mucegaiul nu părea să fie de ieri, de azi, după cum piteți vedea în Galeria Foto!

În termen, dar pericol pentru sănătate

”Am luat pâinea din raft, însă nu mi-a trecut prin cap să o verific. M-am gândit că mă aflu într-un magazin renumit, care nu și-ar permite să vândă produse vechi. Nici la termenul de valabilitate nu m-am uitat. Când am ajuns acasă și m-am uitat mai bine la pâinea respectivă, am constatat că aceasta era plină de mucegai.

Atunci m-am uitat la termenul de valabilitate, iar produsul era în termen. Am cumpărat pâinea pe data de 7 septembrie, iar pe etichetă scria că aceasta va expira pe data de 9 septembrie, însă probabil a fost schimbată de câteva ori acea etichetă, mai ales că termenul de expirare era trecut pe sârma aceea care închide punga și care poate fi scoasă și înclocuită foarte ușor.

Cred că termenul de expirare a trecut de vreo două luni, la felul în care arată pâinea respectivă. Recunosc că nu am mers la magazin cu bonul, deoarece este destul de departe, iar la Protecția Consumatorului nu acceptă plângeri, decât după ce contactezi vânzătorul și încerci să soluționezi cazul pe cale amiabilă, așa că mi-am văzut de treabă. Pe lângă țepele luate de la străini la gaz, electricitate, asta e pistol cu apă”, ne-a declarat bărbatul care a dorit să-și păstreze anonimatul.