De ce coronavirusul rapune inexplicabil si tinerii
De ce coronavirusul rapune inexplicabil si tinerii

S-a aflat motivul pentru care tinerii mor inexplicabil de coronavirus. Un medic pediatru cunoscut din România a explicat ce stă la baza tinerilor care mor inexplicabill din cauza complicaţiilor grave ale virusului ucigaș.

De ce coronavirusul omoară persoane tinere. Dezvăluirile unui celebru medic român

Un medic român celebru a explicat de ce tinerii mor inexplicabil răpușu de coronavirus. Dr. Mihai Craiu a spus că la aceşti pacienţi de vină este o anomalie imună care neutralizează tratamentul administrat. Medicul pediatru a explicat pe o reţea de socializare cum stau lucrurile la adulţii tineri care sunt răpuşi inexplicabil de coronavirus.

Mulţi așa ziși experţi în coronavirus susţin sus şi tare că maladia este un moft şi că nu se vaccinează pentru că imunitatea naturală (obţinută prin boală) este superioară celei vaccinale. Articolul de faţă (publicat în una din cele mai prestigioase reviste ştiinţifice din lume) arată existenţa unor autoanticorpi, ce neutralizează interferonul, în formele grave de maladie cu SARS-CoV-2 – www.science.org/doi/10.1126/sciimmunol.abl4340 90% din cei infectaţi cu noul coronavirus fac forme uşoare sau asimptomatice.

Dr. Mihai Craiu a exlicat de ce, in mod inexplicabil, tinerii mor de coronavirus
Dr. Mihai Craiu a exlicat de ce, in mod inexplicabil, tinerii mor de coronavirus

O anomalie genetică, vinovată de moartea multor pacienți tineri

Dar 10% dezvoltă pneumonie şi, din aceştia, cam 2%, insuficienţă respiratorie gravă. La început se credea că cei 10% sunt selectaţi doar din persoanele vârstnice sau având comorbidităţi. Asta până au început să apară decese la adulţii tineri, intubaţi. Da, vârsta este importantă! Cel mai mic risc de deces este la copil.

Cum e cu tinerii ce mor inexplicabil? Unul din principalele mecanisme este o anomalie genetică. Adică acestora le lipseşte o parte a genelor responsabile de răspunsul imun corect în faţa unei infecţii virale. Aceşti pacienţi vor produce autoanticorpi ce blochează muniţia pe care o folosim în lupta cu virusurile, numită interfeon. Ca şi cum un general incompetent ordonă folosirea muniţiei de antrenament la războiul adevărat.

Anticorpii care fac rău propriului organism

Concluzia? Acele persoane care mor inexplicabil ca urmare a complicaţiilor grave ale COVID-19 nu au o infecţie mai severă din cauza SARS-CoV-2 ci au o strategie greşită de apărare, producând autoanticorpi ce fac rău propriului organism, blocând interferonul ce ar putea impiedica multiplicarea virusului.

Acest răspuns aberant, cu autoanticorpi, e prezent la 1 din 5 pacienţi cu boală gravă.   Dacă faci boala şi ai acest tip de anomalie imună te sinucizi. Dacă aceşti pacienţi se vaccinează nu mor deoarece autoanticorpii nu favorizează duşmanul ce s-ar multiplica în corpul lor, pentru că duşmanul NU EXISTĂ!”, a scris pe pagina proprie de socilizare Dr. Mihai Craiu.