Tara arde, iar Florin Citu se crede Superman
Tara arde, iar Florin Citu se crede Superman

România se confruntă cu o criză politică de proporții, după ce USR-PLUS și-a retras miniștrii din Guvernul Cîțu, după ce premierul l-a destituit pe ministrul Justiției de la USR-PLUS Stelian Ion, iar coronavirusul amenință din nou grav țara noastră. Premierul Florin Cîțu în schimb se joacă cu aplicațiile de telefon și se crede Superman!

Țara arde, iar Florin Cîțu se crede Superman

Premierul Florin Cîțu a publicat pe contul personal de Instagram, prin funcția Stories, un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman Revine), în care eroul principal se pare că nu mai este interpretat de actorul Brandon Routh, ci de nimeni altul decât de Florin Cîțu!

Premierul a schimbat fața actorului principal cu chipul său, iar rezultatul este unul demn de Hollywood. Super Florin Cîțu salvează astfel un avion plin cu pasageri care se afla în cădere liberă, la fel ca România.

Superman de România

Videoclipul postat de Florin Cîțu pe rețeaua socială este însoțit de textul „Tehnologia asta” și îl arată pe „The Man of Steel” în anumite secvențe cum zboară și oprește un avion din cădere.

Cabinetul Cîțu este vizat de o moțiune de cenzură depusă de USR PLUS și AUR, motivată de demisia unui al doilea ministru USR PLUS, Stelian Ion, și neînțelegerile din cadrul coaliției de guvernare privind Programul de investiții „Anghel Saligny” dar și de neimplementarea reformelor asumate. Florin Cîțu candidează pentru șefia PNL, contracandidat fiind Ludovic Orban, actualul președinte al liberalilor.

Orban se vede deja învingător

De cealaltă parte, Ludovic Orban își anunță deja victoria în alegerile pentru președenția PNL! Actualul președinte spune că acțiunile din ultima perioadă a lui Florin Cîțu i-au asigurat deja încă un mandat la conducerea PNL.

”Cine să-și fi imaginat că, fără acordul meu, premierul Cîțu aruncă în aer coaliția și declanșează o criză politică gravă?. Toată strategia mea de campanie nu a fost determinată de vreo speranță că Florin Cîțu nu va mai fi premier la data de 25 septembrie. Cine să-și fi imaginat că premierul Cîțu, fără acordul meu, aruncă în aer coaliția și că declanșează o criză politică gravă și o criză guvernamentală și că vom ajunge la astfel de situații în care un partener depune moțiune de cenzură? Nu aveam de unde ști”, spune Ludovic Orban.