Ce a patit Adrian minune la o nunta la Chisinau
Ce a patit Adrian minune la o nunta la Chisinau

Adrian Minune, martor la împușcături cu mitralierele. Copilul Minune nu a fost martor la vreun atentat terorist, ci gazdele unui eveniment unde a fost invitat să cânte au început să tragă cu armele. Unde s-a petrecut totul, vedeți în articolul de mai jos.

Adrian Minune, martor la focuri de mitralieră la Chișinău. Ce s-a întâmplat la o nuntă

Adrian Minune a fost martor la un eveniment puțin bizar. Invitat să întrețină atmosfera la un eveniment, gazdele au scos mitralierele și pistoalele și au început să tragă. Obiceiul a mai putut fi vedea la arabi, unde în ziua nunților se trg focuri de armă în aer cu armele pe care le au în dotare, mitralieră, pistol…etc.

Unde a cântat Adrian Minune, gazdele au scos o mitralieră și două pistoale cu care au tras focuri în aer. Totul s-a întâmplat la Chișinău, Republica Moldova.

Întâmplarea a avut loc în anul 2018

Adrian Minune a intervenit în direct la România TV pentru a vorbi despre nunta la care a participat şi unde s-au folosit armele de asalt.

E vorba despre un eveniment din 2018. Nu e pe teritoriul României. E undeva la Chişinău. Trebuia să ne dăm seama că acei copii vorbeau ruseşte. Suntem în 2021. Oamenii au plătit pentru fapta lor. Am auzit că de dimineaţă i-au luat din casă serviciile competente pentru nerespectarea muniţiilor şi armelor”, a spus Adrian Minune pentru sursa citată.

Adrian Minune nu s-a speriat

Întrebat ce a simţit în momentul în care a văzut că se scot armele și începe să se tragă, manelistul a spus că nu i-a fost teamă.

Mai nimic pentru că dacă acei copii alergau şi râdeau printre oamenii aceia, vă daţi seama că nici eu nu m-am speriat. În România nu se întâmplă aşa. La ei e o tradiţie. Au spus că şi-au asumat”, a spus Adrian Minune.

Adrian Minune respectă legea

De asemenea, cântărețul a dezvăluit că îşi asumă faptul că ia parte la astfel de evenimente pentru că asta este meseria lui.

Nu am vrut să pun mâna pe acea armă. Nu e normal. Eu respect legea. Se poate întâmpla orice, dar nu ai cum să te fereşti de ce scrie pe fila cărţii din viaţa noastră. Asa e meseria mea şi îmi asum. Se poate întâmpla şi la noi în România. Poţi să te împiedici, poate să-ţi cadă o cărămidă în cap”, a spus Adrian Minune.

Adrian minune nu a știut de obiceiul bizar de la Chișinău

Adrian Minune a lăsat să se înțeleagă că nu a participat la nunţi în România la care să se fi tras cu arme, aşa cum s-a întâmplat în Republica Moldova.

”Vă daţi seama că dacă ştiam că se foloseşte un asemenea obicei, vă daţi seama că nu mergeam. Faţă de oamenii normali care merg la serviciu şi se trezesc de dimineaţă, e normal să li se pară ceva scos din comun. Dacă oamenii aşa au ei obieciul ăsta la Chişinău… Probabil că aţi mai văzut pe reţelele de socializare prin Emiratele Arabe că se mai procedează aşa… Altă cultură!”, a concluzionat Adrian Minune.