Anca Pandrea a lesinat pe strada
Anca Pandrea a lesinat pe strada

Anca Pandrea a trecut prin momente de coșmar. Artista, fosta soție a lui Iurie Darie, a leșinat pe stradă. Totul s-a întâmplat în timpul unei vacanțe petrecute la Brașov, iar artista a avut nevoie urgentă de intervenţia medicilor. Cum se simte Anca Pandrea, vedeți în articolul de mai jos.

Anca Pandrea, de urgență la spital. Artista a leșinat pe stradă. De ce suferă fosta soție a lui Iurie Darie

Anca Pandreaa ajuns de urgenţă la spital după ce a leșinat pe stradă. Artista a rămas internată în spital pentru mai multe investigații. De asemenea, soția regretatului actor Iurie Darie a relatat cele întâmplate, după ce i s-a făcut rău, în timp ce vizita o mănăstire din Brașov.

Anca Pandrea a fost transportată la Spitalul Municipal, iar acum se află în București. ”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul.

Anca Pandrea, la mormant la Iurie Darie
Anca Pandrea, la mormant la Iurie Darie

Cum i s-a făcut rău Ancăi Pandrea

Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.

Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

Anca Pandrea s-a protejat împotriva virusului ucigaș

În plus, artista mărturisește că și-a luat toate măsurile de protecție împotriva coronavirusului. ”M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun”, a adăugat Anca Pandrea.

În urma incidentului nefericit, Anca Pandrea a făcut mai multe investigații medicale, în urma cărora i s-a transmis că suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3.