Amorul te protejeaza de boli grave
Amorul te protejeaza de boli grave

Potrivit experților în medicină, mai multe boli grave te vor ocoli dacă faci dragoste în fiecare zi. Care sunt bolile pe care dragostea le vindecă, vezi în articolul de mai jos.

Bolile care te ocolesc dacă faci dragoste în fiecare zi. Cancerul de sân se află printre bolile alungate de amor

Dragostea poate avea efecte incredibile asupra sănătății noastre. Astfel, dacă facem dragoste zilnic putem să evităm și anumite afecțiuni grave, printre care și cancerul la sân.

Această intimitate împărtășită are beneficii asupra circulației sângelui, reduce riscul sterilității și îmbunătățește starea mintală. Astfel, nu trebuie să sari peste aceste momente zilnice, întrucât starea ta de sănătate poate fi complet îmbunătățită. Nu trebuie decât să te bucuri de momentele de afecțiune cu persoana dragă și să celebreazi iubirea în fiecare zi.

Amorul zilnic te fereste de boli grave
Amorul zilnic te fereste de boli grave

Prostata mărită

Dragostea făcută zilnic scade șansele de a avea prostata mărită. De asemenea, este puțin probabil să dezvolți și diferite tipuri de tumori, scrie divahair.ro.

Răceală

Dacă ești răcită, poți lăsa pastilele deoparte. Microbii sunt distruși prin acest remediu natural și plăcut, dragostea fizică. Bariera noastră de protecție este mult mai puternică în timpul plăcerii, motiv pentru care avem toate șansele ca răceala să dispară ca prin minune.

Afecțiuni ale pielii

Dacă facem dragoste zilnic, vom avea o piele mai frumoasă, conform studiilor. Acest lucru se explică prin faptul că, atunci când facem amor, toxinele care ne urățesc pielea sunt eliminate. Dacă vrei o piele frumoasă și strălucitoare, știi ce ai de făcut!

Stres

Dacă vrei să fii mai relaxată, amorul este metoda ideală. Dragostea fizică zilnică te ajută să îți relaxezi mușchii și să fii mai fericită și binedispusă.

Amorul te păzește de infarct

Inima funcționează mult mai bine la persoanele care întrețin relații inime zilnice. Potrivit cercetătorilor, aceste persoane nu vor mai prezenta riscul de atac de cord sau de alte boli de inimă.

Dureri de cap

Putem scăpa de durerile de cap prin această metodă simplă și plăcută. În timp ce facem amor, oxitocina este eliberată, iar cantitățile de endorfine sunt mult mai mari. Acești hormoni ajută corpul și mintea să se relaxeze în mod natural.

Insomnie

Dacă faci dragoste înainte de culcare asta te va ajuta să te relaxezi și să te pregătești pentru un somn odihnitor. Amână acel serial pentru weekend și lasă persoana iubită să fie somniferul tău preferat.

Incontinența urinară

Atunci când faci dragoste des, pelvisul devine mult mai puternic. Acest lucru previne scurgerile urinare involuntare, iar incontinența urinară nu te va afecta odată cu înaintarea în vârstă.

Cancer la sân

S-a demonstrat că femeile care fac dragoste des nu dezvoltă cancer la sân. Se pare că stimularea sânilor duce la eliberarea unui hormon ce te protejează de acest tip de cancer.