Vaccinarea devine obligatorie in Statele Unite ale Americii
Vaccinarea devine obligatorie in Statele Unite ale Americii

Vaccinarea devine obligatorie chiar în Statele Unite ale Americii! Anunțul devastator pentru populația nevaccinată a venit chiar de la președintele Joe Biden, care a spus că răbdarea sa a ajuns la final!

Vaccinarea devine obligatorie în Statele Unite ale Americii

Autortățile din Statele Unite ale Americii au introdus vaccinarea obligatorie! Ce pățesc cei care refuză să se vaccineze? Ei bine, aceștia își vor pierde pur și simplu locul de muncă, așadar, sursele de venit!

Președintele Joe Biden a precizat că peste 100 de milioane de oameni vor fi obligați să se vaccineze, dacă vor să-și mai păstreze locurile de muncă! Sunt vizate companiile cu peste 100 de angajaţi, aceştia fiind obligaţi să fie vaccinaţi sau să facă săptămânal teste anti-COVID-19. De asemenea, angajaţii statului federal vor fi vaccinaţi obligatoriu!

Vaccinarea devine obligatorie in Statele Unite ale Americii
Vaccinarea devine obligatorie in Statele Unite ale Americii

Cei care refuză să se vaccineze vor fi concediați

”Am fost răbdători, dar răbdarea noastră s-a terminat, iar refuzul dumneavoastră (de a vă vaccina – n.r.) ne-a costat pe toţi”, a spus Joe Biden despre cei care refuză vaccinarea, anunță CNN! Preşedintele a spus că America celor vaccinaţi devine din ce în ce mai ”frustrată” din cauza acelor persoane care nu s-au imunizat încă.

Președintele Joe Biden a semnat ordinul executiv prin care angajații companiilor cu peste 100 de salariați urmează să fie vaccinați, dar și angajații care lucrează la stat. Dacă americanii care lucrează în mediul privat pot respinge vaccinarea, făcând însă teste în mod regulat, angajații la stat nu au altă alternativă. Se vor vaccina sau vor fi demiși din funcții! Aceștia au la dispoziție 75 de zile pentru a se vaccina, iar dacă nu o vor face, vor fi concediați.

Profesorii, medicii, vaccinați și ei obligatoriu

Nici profesorii nu vor scăpa de vaccinare! Peste 300 de mii de dascăli din cadrul programelor federale ”Head Start” vor fi obligatoriu vaccinaţi! De asemenea, Biden a cerut guvernatorilor să solicite vaccinarea profesorilor şi personalului şcolar de la nivelul local.

În plus, 17 milioane de angajaţi în unităţile medicale ce primesc fonduri prin Medicare şi Medicaid trebuie să se vaccineze și ei. Preşedintele Biden i-a anunțat pe americani că producţia de teste va fi sporită. Acestea sunt printre cele mai dure norme din lume și au fost adoptate după ce varianta Delta a făcut ca numărul infectărilor și deceselor să crească, mai ales în zonele unde oamenii nu s-au vaccinat.