De ce a fost, de fapt, concediat Florin Citu de la ING Bank
De ce a fost, de fapt, concediat Florin Citu de la ING Bank

De ce a fost concediat Florin Cîțu de la ING Bank! Premierul Florin Cîțu trece prin momente grele, după ce partenerii de coaliție de la USR-PLUS au decis să se retragă de la guvernare, pentru că ministrul Justiției a fost demis de premier, iar situația nu pare să se îmbunătățească pentru el. Acum fostul său șef spune de ce l-a concediat!

De ce a fost, de fapt, concediat Florin Cîțu de la ING Bank

Premierul Florin Cîțu a avut parte de noi și noi momente dificile. S-a aflat că a condus beat în urmă cu 20 de ani, în SUA, și că a făcut și un fel de închisoare timp de două zile, are probleme serioase cu partenerii de guvernare de la USR-PLUS și nu se știe nici dacă va fi ales președinte al PNL, după tot scandalul declanșat de el în Guvern.

În plus, acum au apărut informații legate de concedierea sa de la ING Bank! Acest moment a avut loc în anul 2011, când Florin Cîțu nu s-a arătat deloc încântat de decizia luată la acel moment de conducerea băncii. Ba chiar și-a și amenințat angajatorul cu un proces! Acum s-a aflat și de ce a fost concediat!

De ce a fost, de fapt, concediat Florin Citu de la ING Bank
Misu Negritoiu a spus de ce a fost, de fapt, concediat Florin Citu de la ING Bank

”Omul este un mic satrap”

Totul a fost dat în vileag pe Facebook, la o postare făcută de susținătorul lui Florin Cîțu, europarlamentarul Rareț Bogdan. Mesajul scris de Rareș Bogdan a primit un comentariu de la un cont asociat, se pare, cu Mișu Negrițoiu, fost director ING Bank.

”Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce România mai departe. Nu voi, cu Cîțu. Vă cunosc destul de bine pe amândoi, și știi asta. M-ai întrebat odată de Cîțu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap. De-asta l-am si scos din banca. Este f invechit. Nu stie sa lucreze in echipa. Si chiar crede, ca poate sa faca orice!

Orban este singurul care poate să ducă PNL mai departe. Voi îl îngropați. Nu-mi pasă, dar păcat de țară! Președintele tău, plutește. A ratat șansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine”, scrie în comentariul citat de știridinlume.ro care pare a fi asociat contului lui Mişu Negriţoiu.

Florin Cîțu a fost angajat ca economist șef ING, apoi a avansat șef al departamentului piețe financiare (2007 – 2011). Actualul premier a fost îndepărtat din ING prin reorganizarea departamentului, iar la momentul respectiv a dat în judecată banca pentru concediere, dar a pierdut procesul.