Petrica Cercel se zbate intre viata si moarte, dupa ce a contractat coronavirus
Petrica Cercel se zbate intre viata si moarte, dupa ce a contractat coronavirus

Manelistul Petrică Cercel se zbate între viață și moarte, după ce s-a infectat cu coronavirus! Familia artistului este disperată și le cere tuturor care l-au cunoscut pe Petrică Cercel să se roage pentru el, deoarece are nevoie.

Petrică Cercel se zbate între viață și moarte, după ce a contractat coronavirus

Petrică Cercel a participat recent la un eveniment unde a cântat și se pare că de-acolo a contractat temutul virus care face din nou din ce în ce mai multe victime. Nu a fost singurul care s-a infectat cu coronavirus, ci și ceilalți membri ai formației sale au fost confirmați pozitiv.

Petrică Cercel a ajuns însă la spital, în stare gravă. Acesta a refuzat inițial internarea, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit, așa că familia l-a dus de urgență la spital. Artistul a fost intubat pentru a putea respira. Informația a fost confirmată de unul dintre fiii săi.

Petrica Cercel se zbate intre viata si moarte, dupa ce a contractat coronavirus
Petrica Cercel se zbate intre viata si moarte, dupa ce a contractat coronavirus

”Prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”

”Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Secțiile ATI din țară sunt din nou pline cu pacienși bolnavi de coronavirus! Premierul Florin Cîțu a cerut suplimentarea paturilor de ATI. În prezent sunt în jur de 600, dar premierul spune că există capacitatea de 1600, care ar trebui pregătită, pentr ca autoritățile să nu fie luate prin surprindere.

Secțiile ATI sunt pline din nou

Până astăzi, 12 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.120.804 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.065.710 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.255 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 34.990 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 11.09.2021 (10:00) – 12.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 29 de decese (18 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Timiș și Vaslui.

Dintre cele 29 de decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 3 la categoria de vârstă 40-49 ani, 3 la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 la categoria de vârstă 60-69 ani, 10 la categoria de vârstă 70-79 ani și 8 la categoria de vârstă peste 80 ani.

28 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități. Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.