A murit Petrica Cercel
A murit Petrica Cercel

Cunoscutul manelist Petrică Cercel a murit în urmă cu scurt timp, după ce s-a infectat cu coronavirus! Artistul era internat de câteva zile la spital, unde medicii l-au intubat imediat cum a venit.

A murit Petrica Cercel

Familia artistului mărturisea că Petrică Cercel nu a vrut să meargă la spital, însă starea sa de sănătate s-a agravat și a fost nevoit să sune la ambulanță și să se interneze.

Medicii l-au intubat imediat, iar acum vestea teribilă a venit, Corpul lui Petrică Cercel a cedat în fața teribilului virus. Familia sa este devastată de durere, la fel și colegii din industria muzicală.

A fost răpus de coronavirus

”Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte #PetricaCercel Condoleanțe familiei S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”, a scris Daniel Cameramanul pe Facebook.

”Iubitul meu prieten ,frate mai mare nu pot să cred că nu mai ești , Mi-a fost frică să mă interesez de starea ta ,mi-era frică de să aud vestea asta mă chemai mereu la tine acasă și mai ales de ziua ta să petrecem împreună și să ascultăm muzică s-a pierdut una dintre cele mai mari comori ale Muzicii noastre lăutărești nu te voi uita niciodată Petrica Cercel fratele meu iubit. Muzica ta rămane încontinoare și numele tău o legendă mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe marele nostru PETRICA CERCEL”, a scris Liviu Puștiu pe Facebook.
Artistul s-a îmbolnăvit de coronavirus la o nuntă. Și formația a contractat teribila infecție, însă doar artistul a făcut complicații.