Dani Mocanu, acuzat ca a furat un portofel
Dani Mocanu, acuzat ca a furat un portofel

Dani Mocanu a fost acuzat în fața a mii și mii de oameni că a furat portofele! Totul a avut loc pe rețeua de socializare Tik Tok, unde celebrul manelist a primit un mesaj. Culmea, artistul a ales să răspundă!

Dani Mocanu, acuzat că a furat un portofel

Dani Mocanu nu se rușinează cu trecutul său. Vedeta din lumea manelelor a primit recent un mesaj de la unul dintre urmăritorii săi de pe rețeua de socializare Tik Tok. Acesta i-a trimis un mesaj care a lăsat pe toată lumea cu gura deschisă.

Fanul lui Dani Mocanu i-a scris pe Tik Tok că îl urmărește de mult timp. ”Ești numărul 1 Dani, te urmăresc de când mi-ai furat portofelul. Ține-o tot așa!”, este mesajul lăsat de faul lui Dan Mocanu.

@danimocanu10 Răspunde lui @damian_andreii ♬ sunet original – danielmocanuoficial

A recunoscut totul

Culmea, dar artistul nu s-a ferit și a recunoscut totul. Și-a recunoscut fapta și a spus că erau altfel de vremuri, dar i-a făcut o promisiune frumoasă urmăritorului său. Iată cum și-a motivat gestul din trecut!

”Frățiorul meu, erau timpurile de aa natură, încât eram nevoiți să facem și bune și mai puțin bune. Sună-mă și îți dă fratele tău banii, promit. Acum sunt și eu bine”, i-a spus artistul fostei sale victime, pe care a deposedat-o în trecut de portofel.

Dani Mocanu a mai avut probleme cu legea și de când a devenit cunoscut. Mascații intrau la el acasă mai mereu, iar artistul chiar se obișnuise, la un moment dat. Dani Mocanu a avut mai multe probleme cu legea începând cu anul 2016 când a fost acuzat de proxenetism.

Probleme cu legea a avut și în 2019, când a lansat o melodie jignitoare la adresa femeilor. A mai lansat o melodie în care apărea un leu. Animalul părea să fie într-o stare de sănătate precară, iar oamenii legii au intrat din nou pe fir.

Dani Mocanu, bineînțeles, s-a apărat și a menționat la un moment dat că rănile care apar pe corpul leului nu sunt reale și că, în realitate, este vorba despre un machiaj profesionist pentru ca leul să pară cât mai feroce, fix ca personalitatea lui.