Loredana Groza s-a simtit rau si a fost luata cu ambulanta
Loredana Groza s-a simtit rau si a fost luata cu ambulanta

Loredana Groza a ajuns de urgență la spital după nunta Simonei Halep. Vedeta a fost luată cu ambulanța. Loredana Groza pare să fie bine, întrucât a găsit puterea să-și anunțe fanii de pe rețeaua de socializare de ce a pățit.

Loredana Groza a fost luată cu ambulanța de la nunta Simonei Halep. Fanii i-au urat însănătoșire grabnică

Loredana Groza a ajuns de urgență la spital după nunta Simonei Halep. Loredana Groza nu a dat explicaţii referitoare la motivul pentru care a fost necesară intervenţia ambulanţei. A făcut un singur comentariu lăsat lângă fotogrfie: ”Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x”.

Mesajele la postare au curs. Internauţii i-au urat însănătoşire grabnică şi au pus întrebări referitoare la motivul care au adus-o în această stare, dar, deocamdată, artista nu a dat şi alte detalii.

Loredana Groza, luata cu ambulanta
Loredana Groza, luata cu ambulanta

Loredana Groza a întreținut atmosfera la nunta Simonei Halep

Loredana a fost unul dintre artiştii care au întreţinut atmosfera la nunta Simonei Halep, alături de Dan Bittman şi formaţia Pindu. Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (44 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli.

Suntem prietene, am cântat și de ziua ei. Avem antecedente. Dar, bineînțeles, acum e cu totul și cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și să rămână în continuare number one”, a spus Loredana Groza, înaintea evenimentului.

Loredana Groza s-a simțit extraordinar la nunta Simonei Halep

După eveniment, Loredana a declarat pentru Antena 3: ”A fost o noapte magică. A fost absolut minunată atmosfera. De la invitați, de la felul în care a fost aranjată locația și, bineînțeles, faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toți cei care au fost prezenți aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puțin din momentul în care am apărut pe scenă și până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blues, sau foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece”, a adăugat Loredana Groza.