Viorica de la Clejani are coronavirus
Viorica de la Clejani are coronavirus

Viorica de la Clejani, internată de urgență după ce s-a infectat cu coronavirus. În aceeași situație se află și cântăreața Elena Merișoreanu, care și ea este internată cu coronavirus în spital. Viorica de la Clejani nu este vaccinată, însă Elena Merișoreanu este vaccinată cu schema completă.

Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, infectate cu coronavirus. Cum se simt cele două cântărețe

Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani au ajuns la spital, ambele fiind infectate cu virusul ucigaș. Viorica de la Clejani este nevaccinată, în timp ce cântăreaţa de muzică populară este vaccinată cu schema completă.

Elena Merişoreanu a povestit la România Tv că are nevoie de perfuzii și că poate vorbi cu greutate. În plus, cântăreaţa spune că nu se aştepta să se infecteze, în contextul în care este vaccinată cu schema completă.

Elena Merisoreanu are coronavirus
Elena Merisoreanu are coronavirus

Cum a debutat boala la Elena Merișoreanu

Cântăreaţa Elena Merișoreanu a povestit că boala a debutat cu durere în gat, apoi cu tuse accentuatî. Simptomele s-au agravat si si-a dat seama ca s-ar putea să nu fie o simplă răceală. Astfel, a mers la spital, acolo unde a fost confirmată cu temutul virus.

La fel, şi cântăreața de muzică de petrecere Viorica de la Clejani a ajuns la spital după ce s-a infectat cu coronavirus.

Ioniță de la Clejani, speriat de ce i se întâmplă soției sale

Tot la Spitalul Matei Balș a ajuns și cântăreața Viorica de la Clejani. Artista a recunoscut că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, însă în ultimele zile s-a simțit rău, iar când a văzut că situația scapă de sub control, a sunat și ea la ambulanță pentru a cere ajutor.

Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Balș de trei zile și situația sa e una buna. Am toată încrederea în medici și în asistente că vor avea grijă de soția mea. Viorica nu se vaccinase anti covid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI”, a declarat Ioniță de la Clejani, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cazurile de coronavirus cresc de la o zi la alta

Reamintim că până sâmbătă, 18 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.144.893 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.078.434 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.388 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.