Care este ultima dorinta a Corneliei Catanga
Care este ultima dorinta a Corneliei Catanga

Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. Abia acum s-a aflat, de fapt, ce și-a dorit Regina muzicii lăutărești. Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste și fiul lor, Alexandru, au vorbit cu durere în suflet despre cea mai importantă femeie din viaţa lor. Tânărul a dezvăluit care a fost ultima ei dorință şi vrea cu orice preţ să i-o îndeplinească.

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, a mărturist abia acum care a fost ultima dorință  a mamei lui. ”A fost cea mai mare dorință, poate chiar ultima”

Abia acum s-a aflat care a fost, de fapt, ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Alexandru, fiul regretatei artiste, a povestit că mama lui şi-a dorit ca el să-și continuie cariera. Astfel, tânărul Alexandru se ține de cuvânt în memoria mamei lui, astfel că nu a renunțat nicio clipă la pasiunea pentru muzică.

Să vorbesc despre mama mea la trecut este greu. Cea mai mare dorință a ei a fost să îmi continui cariera. Ea și-a dorit din tot sufletul acest lucru. Și vreau sa fac asta, căci altceva nu mai pot sa fac pentru ea. Doar atât și-a dorit! A fost cea mai mare dorință, poate chiar ultima”, a spus Alexandru Pădureanu la Antena Stars.

Aurel Padureanu, Alexandru si Cornelia Catanga
Aurel Padureanu, Alexandru si Cornelia Catanga

Alexandru Pădureanu a dezvăluit că Cornelia Catanga îi apare mereu în vis. Ce i-a spus ultima dată

De asemenea, soțul regretatei artiste, Aurel Pădureanu a mărturisit că soția îi apare deseori în vis. De curând, ea i-ar fi transmis un mesaj legat de fiul lor. I-ar fi spus să aibă grijă de el, să-l ajute să slăbească, după ce Alexandru s-a îngrășat.

A venit în visul meu și mi-a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut sa slăbească, că a cam luat proporții. Mă doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. Aș fi pupat-o o oră, să îi sărut mâna, să ne luam „la revedere’. Trăim mereu cu părerea asta de rău.

Aurel Pădureanu se teme să nu se îmbolnăvească

De câte ori mă uit și-mi aduc aminte când am văzut-o la înmormântare și am văzut-o în sacul ăla… I-am văzut doar capul, înnebunesc. Nu vreau să-mi amintesc. Mi-e și teamă să nu dezvolt pe fond nervos, un diabet”, a declarat și Aurel Pădureanu.