Ludovic Orban, mesaj dur pentru Klaus Iohannis
Ludovic Orban, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Ludovic Orban a recunoscut înfrângerea la congresul PNL unde a pierdut președenția partidului în fața lui Florin Cîțu! Ludovic Orban l-a felicitat pe Florin Cîțu, deși acesta nici nu a menționat numele lui Ludovic Orban în mesajul său în care a mulțumit colegilor pentru votul acordat. Orban a avut un mesaj foarte dur pentru președintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Ludovic Orban a spus că va rămâne în PNL, alături de colegii săi liberali și va continua să apere libertatea și democrația, cât și valorile liberale. Orban a spus că își va prezenta luni dimineața mandatul de președinte al PNL, în fața noului președinte.

Orban a avut un mesaj dur pentru președintele Klaus Iohannis, la sfârșitul declarației sale. ”Între Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis, de azi, nu mai există niciun parteneriat”, a spus Ludovic Orban.

Iohannis a fost la congresul PNL

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent la congresul PNL, unde a susținut că guvernarea trebuie să continue cu Florin Cîțu premier. ”Guvernarea trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia”, a punctat șeful statului.

”Este imperativ să depăşim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia, cu atât mai mult cu cât prim-ministrul şi miniştrii liberali sunt atacaţi din toate părţile, întregul PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate şi să îi susţină cu toate forţele.

Nu numai că PNL trebuie să rămână la guvernare, dar eu cred că România poate să aibă un deceniu de guvernare de dreapta. Ca acest lucru să fie posibil este nevoie de fapte, de acţiuni concrete, nu doar de discursuri şi promisiuni”, a mai spus şeful statului.