Cum ii jigneste CTP pe romanii nevaccinati
Cum ii jigneste CTP pe romanii nevaccinati

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi va enerva cu siguranță pe românii care au ales să nu se vaccineze împotriva infecției de coronavirus, după ce a făcut declarații șocante la adresa acestora!

Cum îi jignește CTP pe românii nevaccinați

Celebrul jurnalist a vorbit despre ce consideră el că se va petrece în România în viitorul foarte apropiat, respectiv la iarnă. Gazetarul spune că vor muri foarte mulți români de coronavirus, iar cei mai mulți vor fi din rândul celor nevaccinați.

Ziaristul îi consideră pe românii nevaccinați proști și susține chiar că prin decesul lor, gradul de intelifență din România va crește considerabil pe cap de locuitor! În plus, gazetarul spune că guvernul PNL-USR-PLUS nu a pregătit deloc România pentru valul 4 al pandemiei de coronavirus, deoarece ”astă-vară au fost ocupați să se aleagă”.

Cum ii jigneste CTP pe romanii nevaccinati
Cum ii jigneste CTP pe romanii nevaccinati

”Guvernul n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”

”Ne așteaptă o toamnă și o iarnă crunte. Mulți români vor muri de Covid, pentru că, astă-vară, guvernul PNL-USRPlus, ocupat să se aleagă, n-a pregătit pentru valul 4 nici măcar locuri suplimentare la morgă”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu îi ia chiar peste picior pe cei nevaccinați și spune că aceștia vor ajuta practic România să devină mai inteligentă, prin jerta lor în fața coronavirusului, deoarece pe ei îi va ataca puternic virusul.

”Creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”

”Marea majoritate a celor ce își vor da obștescul sfârșit gâtuiți de virus sunt dintre cei care au refuzat să se vaccineze. E sinistru, dar, astfel, se va înregistra și un parametru pozitiv până la primăvară: creșterea cantității de inteligență pe cap de locuitor în România”, mai scrie gazetarul.

Cristian Tudor Popescu s-a vaccinat și el și chiar a rămas impresionat de cât de bine a mers totul. ”Îmi venea să întreb dom’le, îmi faceți cu aer, cum am auzit pe net? N-am simțit nimic, acul e foarte subțire și nu e profundă înțepătura și atunci n-am simțit nimic, iar după aceea, nimic. M-am străduit să am și eu un simptom, n-am nimic. La Romexpo, impresionant, era lume, dar fluxurile foarte bine organizate, toată lumea știa ce are de făcut, după aceea vaccinul foarte rapid, multe cabine de vaccinare, un sfert de oră stă toată lumea într-un spațiu post-vaccin, după care lumea se duce acasă și vine la rapel. Erau mulți tineri, oameni veniți cu familia, oameni mai în vârstă, foarte disciplinați”, povestea jurnalistul.