Lidia Buble si iubitul cubanez
Lidia Buble si iubitul cubanez

Tatăl Lidiei Buble este foc și pară după ce fiica lui și-a făcut iubit cubanez. Bărbatul, care este pastor, consideră că fiica sa a sărit din lac în puț cu noua relație pe care a anunțat-o. Cântăreața se iubește cu un actor cubanez de data aceasta. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Lidia Buble se iubește cu un actor cubanez. Tatăl artistei nu este de acord cu noua relație

Lidia Buble are o nouă relație după ce s-a despărțit de Răzvan Simion la începutul acestui an. Cântăreața se iubește cu Harlys Becerra, un actor cubanez.

Artista are probleme mari în ceea ce privește relația cu actorul cubanez Harlys Becerra din cauză că tatăl ei nu este de acord ca fiica lui să aibă un iubit de naționalitate și religie diferite.

Harlys Becerra o rasfata pe Lidia Buble de cate ori are ocazia
Harlys Becerra o rasfata pe Lidia Buble de cate ori are ocazia

Tatăl cântăreței este pastor la Biserica Creștin-Penticostală

Tatăl Lidiei Buble, pastor al unei Biserici Creștin-Penticostale, nu dorește nici măcar să îl cunoască pe actor, ca și pe Răzvan Simion de altfel, deoarece este de părere că nu poate primi în casa sa decât pe bărbatul cu care va putea stabili concret o dată a căsătoriei.

Cântăreața a făcut și primele declarații despre relația sa cu actorul Harlys Becerra pe Instagram.

Lidia Buble, fericită

Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble pe de Instagram.

Cine este Harlys Becerra, de fapt

Recent, Lidia Buble a arătat tuturor imagini din vacanța în Ibiza. Astfel, fanii artistei au putut observa cine îi lasă comentarii de apreciere. Cel care a reacționat rapid cu mesaje de apreciere și like-uri se numeşte Harlys Becerra.

Bărbatul e un celebru actor de origine cubaneză, cunoscut pentru rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”,  de pe Netfix.

Cubanezul o răsfață pe Lidia Buble de câte ori are ocazia

”Frumoasă!”, este comentariul pe care bărbatul i l-a lăsat pe Instagram cântăreței. În plus, pe rețelele de socializare, cei doi au publicat fotografii din același loc.

Harlys Becerra o răsfaţă pe Lidia Buble ori de câte ori are ocazia. De curând, bărbatul i-a gătit partenerei sale, iar cântăreața s-a mândrit cu preparatele pe reţelele de socializare.