Avionul lui Dan Petrescu s-a prabusit la Milano
Avionul lui Dan Petrescu s-a prabusit la Milano

S-a aflat care sunt celelalte persoane decedate alături de miliardarul Dan Petrescu, în tragedia aviatică de la Milano. S-a stabilit că alături de miliardar și-au pierdut viața și soția lui și fiul acestuia. De asemenea, în avion, la momentul tragediei se mai afla o doamnă și soțul ei, aceasta fiind fiica unui celebru comentator sportiv de la noi.

Cine a mai murit alături de miliardarul Dan Petrescu în accidentul aviatic de la Milano. Una dintre victime, fiica unui comentator sportiv celebru

Alături de miliardarul Dan Petrescu, în tragedia aviatică de la Milano, au mai murit 7 persoane. Avionul de mici dimensiuni decloase de scurt timp de pe aeroportul din Milano și se îndrepta spre Sardinia, acolo unde Dan Petrescu avea o casă de vacanță.

La scurt timp după decolare, avionul s-a prăbușit pe o clădire aflată în renovare din orașul Milano.

 

Victimele nu au avut nicio șansă, au decedat pe loc

Opt persoane au murit pe loc. Pilotul și-a pierdut viața. Au mai decedat în accidentul aviatic Dan Petrescu, soția lui, Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, născută în România cu cetățenie franceză, precum și fiul lui de 30 de ani, Dan Ștefan Petrescu, născut la München și, de asemenea, cu dublă cetățenie, relatează Corriere della Sera.

Celelalte victime sunt Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988, manager la Milano în cadrul consultanței Start Hub, soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescu, de aproape 34 de ani, născută în Franța și manager de publicitate (senior digital advertising and content digital manager pentru Europa de Sud la Pernod Ricard) și fiul lor, Raphael, născut la Milano pe 16 ianuarie 2020.

Cine era, de fapt, Claire Alexandrescu

Claire Stephanie era fiica jurnalistul Dan ”Miki” Alexandrescu, jurnalist sportiv specializat în Formula 1, care a decedat anul trecut, în urma unui infarct.

Claire Alexandrescu (34 de ani), fiica regretatului Miki Alexandrescu, s-a născut în Franţa şi era manager de publicitate (senior digital advertising and content digital manager pentru Europa de Sud la Pernod Ricard). Soţul său, Filippo Nascimbene, şi fiul lor, Raphael, se aflau de asemenea la bordul avionului.