Squid Game (Jocul Calamarului) exista in realitate
Squid Game (Jocul Calamarului) exista in realitate

Mulți oameni se întreabă dacă ”Squid game” sau ”jocul calamarului” există în realitate sau dacă a fost inventat de regizorul celebrului serial Netflix, care a devenit foarte popular în toată lumea!

Squid Game (Jocul Calamarului) există în realitate?

Serialul Squid Game este unul dintre cele mai populare seriale Netflix. Oameni din întreaga lume au urmărit cu sufletul la gură serialul în care oameni maturi joacă jocurile copilăriei, iar miza este una foarte mare. Își pot pierde viața sau pot deveni foarte bogați.

Puțini știu asta, dar scenariul celebrului serial a stat în sertar timp de nu mai puțin de 12 ani, deoarece nu a fost considerat a fi un scenariu care ar prinde la public. A sosit însă și vremea lui, iar oamenii l-au primit cu brațele deschise.

Squid Game (Jocul Calamarului) exista in realitate
Squid Game (Jocul Calamarului) exista in realitate

Scenariul ”Squid game” a stat într-un sertar timp de 12 ani

Pentru regizorul serialului Hwang Dong-hyuk, jocurile din serial chiar au făcut parte din copilăria sa din Coreea de Sud, inclusiv ”Squid game”. ”Cu toții am jucat la un moment dat acele jocuri simple și puerile.

Era foarte solicitant din punct de vedere fizic și, de aceea, de fiecare dată când jucam, cineva se rănea, avea hainele rupte sau plângea. Era întotdeauna ultimul joc al zilei. După ce am devenit adult, întrebarea „cum ar fi să te întorci și să joci din nou acele jocuri din copilărie?”, a fost începutul creării întregii serii”, a spus el pentru CNN.

Pentru Hwang, narațiunea serialului reflectă ”societatea competitivă” în care trăim astăzi, însă el s-a focusat pe cei învinși de sistem, care sunt foarte mulți. ”Aceasta este o poveste despre învinși, cei care se luptă prin provocările din viața de zi cu zi și rămân în urmă, în timp ce câștigătorii cresc în nivel”, a declarat regizorul.

Vine și sezonul 2?

Hwang spune că și-a pierdut șase dinți, în timpul filmărilor, din cauza stresului. El spune că încă îi lipsesc doi molari, dar că pur și simplu nu a avut timp deocamdată să-și facă implant.

Regizorul vine însă cu vești bune pentru fanii celebrului serial. Special a lăsat anumite lucruri neexplicate în primul sezon, deoarece se gândește foarte serios să vină cu un nou sezon din ”Squid game”.