Corina Bilcon, primele declaratii despre iubirea cu Laurentiu Reghecampf
Corina Bilcon, primele declaratii despre iubirea cu Laurentiu Reghecampf

Corina Bilcon, femeia cu care Laurențiu Reghecampf așteaptă o fetița ,iese la rampă cu declarații șocante. Ce mesaj le transimte acelora care o acuză că i-a spart casa lui Laurențiu Reghecampf.

Corina Bilcon a rupt tăcerea. ”Când iubeşti cu adevărat, nu contează părerea celor din jur”

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon și-au ținut relația ascunsă de ochii lumii de multă vreme, în timp ce Anamaria Prodan ar fi mers până în pânzele albe, susținând că pe strada ei ”soarele” a strălucit și va străluci mereu.

După o lungă perioadă în care impresara Anamaria Prodan a încercat să dezmintă zvonurile care circulă în spațiul pubilc, cum că Reghe are amantă, chiar Laurențiu Reghecampf a decis să pună capăt acestei situații. A anunțat că a intetat divorțul de Anamaria Prodan. O urmare a acestei decizii o resimte chiar micuțul Bebeto, fiul lui și al impresarei, care, potrivit spuselor mamei sale, ajunsese aproape la capătul puterilor.

Laurentiu Reghecamp divorteaza de Anamaria Prodan
Laurentiu Reghecamp divorteaza de Anamaria Prodan

Corin Bilcon s-a decis să spună lucrurilor pe nume

Corina Bilcon decide să rupă tăcerea ,răspunzăndu-le celor care i-au adus diferite acuzații

Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”.

Corina Bilcon se iubește tare cu Laurențiu Reghecampf

De asemenea, într-un InstaStory, Corina Bilcon a reiterat ideea unei iubiri autentice, care are dreptul să existe dincolo de gura lumii:

”Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te brâfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja”, scrie Corina pe Instagram.

Corina Bilcon, violată de un reporter de-al lui Dan Diaconescu

Originară din Deva, iubita lui Reghecampf și-ar fi câștigat notorietatea într-un concurs de hostess, și ar avea venituri dintr-un  salon de înfrumusețare. Corina l-ar fi acuzat în trecut pe un reporter de la OTV că ar fi violat-o.

Nu se știe clar cine este reporterul în cauză, dar informațiile ar fi reale, conform ziare.com. Mai mult de-atât, respectivul reporter ar fi declarat că nu este adevărat și că, la acel moment, Corina ar fi lucrat într-o casă de toleranță din Viena. Se pare că iubita lui Laurenţiu Reghecampf ar fi fost escortă şi ar fi făcut videochat.